Jador, revedere emoționantă după revenirea de la Survivor cu bunica lui: „Cât am plâns din cauza ta. Au zis că ai boală”. VIDEO

Publicat: 02/05/2021 | 10:58

Proaspăt întors de la Survivor, Jador s-a dus să își viziteze familia. Celebrul manelist a publicat, pe pagina sa de Instagram, imaginile cu revederea celor dragi.

Jador, care a părăsit competiția din Republica Dominicană din cauza unei serii de accidentări, care până la urmă l-au scos din joc, a fost întâmpinat de bunica lui, cu lacrimi în ochi.

„Cât am plâns din cauza ta, mamă! Au zis la televizor că ai boală! Ești cel mai iubit om din viața mea. De ce te-ai dus acolo? Pentru bani? Banii n-aduc fericirea, mamaie! Ce ai slăbit! Ești slab! Mulțumesc din suflet Doamne, că mi l-ai adus! Bine că ai venit acasă!”, i-a transmis bunica lui Jador printre lacrimi.

Manelistul a reacționat imediat, cu umor

Văzând lacrimile bunicii, Jador a reacționat, imediat, cu umor. „Acum înțeleg cu cine semăn de plâng. Uite, mamaie! N-am nimic! Doar piciorul mă doare”, i-a spus Jador bunicii sale, în timp ce mergea și îi arăta că starea lui este una bună.

Extrem de bucuroși de cele văzute, reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate, așa cum era de așteptat. „Mi-a atins sufletul bunica ta, Jador!!!! Bunicuța ce se roagă pentru tine la bunul Dumnezeu cu credință adevărată”,M-a lăsat fără cuvinte bunica ta. O adevărată iubire față de nepot”, „Scumpa de ea, ce dragă îmi este, i s-a frânt inimă probabil când te-a văzut accidentându-te la tv”, sunt doar câteva dintre sutele de reacții ale fanilor.

Jador, despre experiența de la Survivor

„Sunt foarte bucuros că mi-am recăpătat viața.Am încercat să mă tund singur, dar nu cred că e bine. Nu prea mi-a ieșit, frizerul o să mă certe. Mi s-a rupt un dinte, sunt cioroi, dar am scăpat de Survivor.

În sfârșit mănânc ce vreau eu. Piciorul meu… e rupt meniscul, niste ligamente întinse și alte chestii. Sunt vai de capul meu, fără dinte, în fine… Vă iubește tata Jador și vă mulțumește că l-ați susținut în competiție”este mesajul transmis de Jador.