Jador reacționează după „meciul” cu Vulpița: “Nu am înțeles de ce oamenii…”

Publicat: 01/04/2020 | 12:00

Duduie lumea mondenă de când Vulpița s-a lansat în muzică. Deși a reușit să-l „detroneze” pe Jador în trendingul de pe Youtube, luându-i locul 1 pentru 2-3 zile, acum artistul a revenit în forță, atât cu piesa pe care a scos-o cu Lino Golden, cât și cu noua lui melodie, care se bucură de un succes asemănător. Jador a explicat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, toate detaliile meciului cu Vulpița.

Jador este unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi, așa că nu e de mirare că piesele pe care le lansează ajung imediat hit-uri și ocupă locuri fruntașe în trendingul de pe Youtube. Melodia pe care artistul a scos-o pe piața muzicală alături de Lino Golden, „Dau Moda” a fost un real succes:r în nici două săptămâni, cei doi au adunat peste 23 de milioane de vizualizări. (VEZI ȘI: JADOR DE LA PUTEREA DRAGOSTEI A AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL)

„Blitzkrieg” pe Youtube

Surpriza a venit în momentul în care Vulpița s-a lansat în muzică, alături de Axinte. La doar două zile după ce a scos piesa „Hai la București, Vulpiță”, femeia din Vaslui, vedeta emisiunii Acces Direct, a ocupat locul 1 în trendingul de pe Youtube. Dar bucuria ei nu a fost de lungă durată, căci Jador a revenit în forță!

Vulpița și Jador au devenit rivali pe Youtube

Contactat de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, celebrul manelist a explicat întreaga situație. Jador ne-a spus că, dincolo de toată gluma, o apreciază pe Vulpița pentru că știe că nu îi este deloc ușor să apară zi de zi la Acces Direct și, cu siguranță, nu i-a fost ușor nici să ia calea muzicii.

„Când am văzut că Vulpița este pe locul 1 și piesa mea nu mai e pe 1, nu mi-a venit să cred pentru că nu am înțeles de ce oamenii dau click pe ea. Pentru că fata nu are talent în domeniul muzical. Dar apreciez, pentru că, dincolo de tot ce este Vulpița, apreciez faptul că muncește, pentru că nu este ușor să stai acolo în platou și să faci ce zic unii oameni. Într-un fel, apreciez și munca ei, chiar dacă ea nu conștientizează multe lucruri. Eu știu că, de fapt, și ea muncește”, a declarat Jador, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

Vulpița l-a ironizat pe Jador, după ce i-a luat locul 1 din trending

Vulpița de la Acces s-a bucurat foarte tare că a ocupat locul 1 în trendingul de pe Youtube, iar melodia ei și a lui Axinte a fost apreciată de oameni. Cu toate acestea, mulți internauți au declarat că au intrat mai mult din curiozitate pe Youtube pentru a da play melodiei soției lui Viorel.

Jador, numărul 1 în trendingul de pe Youtube

Văzându-se pe locul 1 pe Youtube, Vulpița a început să-l ironizeze pe Jador și i-a compus o melodie extrem de amuzantă.

„Du-te la Blăgești, Jador

Că de tine nu mi-e dor

Acum eu sunt cea mai tare

Nimeni nu-mi mai stă în cale

Și acum plângi, Jador

Că nu mai ești campion”, au fost versurile Vulpiței, pentru rivalul său. La rândul său, manelistul nu a putut să rămână indiferent și i-a spus Vulpiței ceea ce crede despre cele întâmplate. (CITEȘTE ȘI: ȘOC LA UN CONCERT AL LUI JADOR! O FEMEIE I-A SPART BUZA STARULUI DE LA KANAL D).

”Vulpița e pe locul 1. Băi, m-a luat Vulpița. Mor! Băi, cum să mă ia Vulpița? Nu mă ia Salam, nu mă ia nimeni, mă ia Vulpița. Băi, ce aveți? Ei sunt simpatici, jur. Într-adevăr, Vulpiţa este un fenomen, le ştie pe toate, s-a lansat şi în muzică, urmează să candideze la primărie. Oamenilor, «Dau moda» este pe primul loc, aşa că vă pup. Vulpiţa, sunt fanul tău!”, a spus Jador, într-un vlog pe care l-a făcut pe canalul său de Youtube.

Vulpița de la Acces Direct

„Cred că majoritatea populației are coronavirus pentru că am văzut că pe locul 1 se ține tare Vulpița. Și noi toți cei care muncim din greu, plus talent, muzică, videoclipuri, versuri, gândire, zile întregi la studiu, să fii locul 1 la trending, am muncit foarte mult. Dar nu, anul ăsta este fița, locul 1 e Vulpița! Nu înțeleg, m-a dat jos de pe locul 1 din trending Vulpița. Eu nu pot să cred. Nu m-a dat jos nimeni din România, m-a dat jos Vulpița, nu pot să cred”, a mai completat artistul, la momentul respectiv.

Ce face Jador, în plină pandemie de coronavirus

De când s-a declarat stare de urgență în România, artiștii noștri și-au anulat evenimentele din perioada următoare și printre aceștia se numără și Jador. Deși nu mai poate participa la cântări, manelistul nu s-a culcat pe o ureche și muncește din greu, pentru a scoate piesă după piesă pentru fanii lui. (NU RATA: JADOR A LUAT-O RAZNA, DUPĂ CE VULPIŢA L-A ÎNTRECUT CU PIESA EI! „BĂ, MOR! NU M-A LUAT SALAM…”).

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1  DIN ROMÂNIA, Jador a mărturisit că își petrece aproape toată ziua la studio și nu prea are timp liber, chiar dacă ne aflăm în plină pandemie.

„În timpul liber mă duc la sală, faza e că nu prea am timp liber, timpul meu liber e limitat, dar viața mea e o vacanță, eu merg pe ideea: fă ce-ți place și viața ta va fi întotdeauna o vacanță! Nu dorm nopțile și muncesc foarte mult, dar totuși, eu așa simt.
Aproape toată ziua mi-o petrec la studio, la cântări, tot timpul pe drumuri, așa că nu prea am cine știe ce timp liber”, a mai spus Jador, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)