Jador reacționează după ce soțul Vupiței s-a lansat și el în muzică: „Dacă ajunge pe locul 1, eu mă las de cântat”

Publicat: 09/04/2020 | 13:45

După ce Vulpița de la Acces Direct s-a lansat în muzică alături de Axinte, a venit și rândul lui Viorel să le demonstreze tuturor că…are talent! Soțul Vulpiței s-a apucat de cântat și a scos și el pe piața muzicală o melodie alături de Maria Constantin. Jador nu a rămas indiferent și a reacționat imediat!

Jador, talentatul manelist al noii generații a avut o reacție surprinzătoare după ce a văzut că și soțul Vulpiței de la Acces Direct vrea să fie mare vedetă în industria muzicală. Pe conturile lui de socializare, artistul a mărturisit că dacă Viorel va ajunge cumva locul 1 în trendingul de pe Youtube, el se lasă de cântat.

Cu zâmbetul pe buze și pus pe glume, ca de fiecare dată, Jador nu a avut nicio reținere să-și spună punctul de vedere cu privire la debutul muzical al lui Viorel de la Blăgești.

„Dacă ăsta ajunge locul 1 pe Youtube, eu promit că mă las de cântat. Promit” a spus Jador, făcând haz de necaz. Desigur, totul este numai o glumă, ținând cont de succesul colosal pe care îl dobândește manelistul cu fiecare melodie lansată, care devine rapid un hit.

Maria Constantin, făcută praf de fani după ce a spus că vrea să cânte cu Viorel!

În urmă cu scurt timp, Maria Constantin le mărturisea tuturor că vrea să cânte alături de Viorel. Inițiativa artistei nu a fost privită, însă, cu ochi buni de către fanii ei, căci aceștia nu au ezitat să-i spună că a decăzut și că așa ceva este inadmisibil.

”Să-și fie rușine! Ai ajuns de râsul râsului!”, ”Nu pot să cred așa ceva, cât de mult ai decăzut!” sau ”Sper că este o glumă, nu pot să cred că o artistă ca tine face așa ceva pentru nimic în lume”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Maria Constantin în mediul online, după ce internauții au văzut-o în compania celor doi soți din Blăgești și după ce aceasta a anunțat că urmează să lanseze o melodie alături de Viorel.

Piesa lansată de cei doi a adunat în nici 24 de ore aproape 1 milion de vizualizări, iar în acest moment ocupă locul 4 în trendingul de pe Youtube.