Jador părăsește competiția Survivor România? Faimosul a fost propus spre eliminare. „Le merit, pentru că am pierdut patru puncte”

Publicat: 11/04/2021 | 19:11

Răsturnare de situație la Survivor România, favoritul publicului a fost propus spre eliminare. Victima unei strategii defecte, Jador a ajuns în cursa spre eliminare. Faimosul a fost propus de echipa sa, cu intenția de a-l salva pe Sebastian Chitoșcă.

Faimoșii au pierdut al doilea meci de imunitate al săptămânii, așa că au trebuit să facă nominalizări. De data aceasta cei din echipa roșie au încercat să facă o strategie astfel încât Jador și Sebastian Chitoșcă să aibă același număr de nominalizări și să intre la votul publicului împreună. Însă calculul a fost greșit, iar Jador a fost pus în fața faptului împlinit, intrând în cursa de eliminare. (CITEȘTE ȘI: JADOR PRIMEȘTE AMENINȚĂRI LA SURVIVOR ROMÂNIA. ARTISTUL, UIMIT DE CELE AUZITE: „TACI, MĂ!”)

 „Nu mai înțeleg nimic. Trebuia să fie și Sebi. Nu trebuia să fie și Sebi? Le merit, pentru că am pierdut patru puncte.

Dacă pierd mai multe meciuri într-o săptămână, plec direct acasă, pentru că eu nu vreau să pierd. Prefer să fiu supărat și să nu învăț niciodată să pierd. Nu vreau să învăț să pierd. Vreau să sufăr când pierd, pentru că mă motivează să câștig. Asta pentru copiii care se uită la emisiune să fie motivați, să fie supărați pentru a obține tot ce își doresc ei”, a spus Jador după ce a văzut rezultatul votului.

Jador, atacat de fanii emisiunii

Săptămâna trecută Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România. În cadrul Consiliului, Ana Porgras a fost propusă spre eliminare de către Jador, lucru ce i-a atras antipatia fanilor. (VEZI ȘI: BOGDAN MOCANU SARE ÎN APĂRAREA LUI JADOR, DUPĂ CE A ARTISTUL A FOST CRITICAT DE FANI: ”PUBLICUL E VINOVAT CĂ ANA A FOST ELIMINATĂ”)

Eliminarea Faimoasei a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare. Jador a fost aspru criticat pentru că a nominalizat-o pe Ana Porgras. Aceștia i-au reproșat că a eliminat una dintre cele mai bune concurente și că Faimoasa nu merita să plece acasă.

„Ai zis de Sorin că-i votează pe cei mai buni din echipă, dar tu fix același lucru ai făcut. Ești un mare ipocrit. Din cauza ta a plecat cea mai bună fată din competiție”, „Oricine era votat de Jador era dat afară…asta trebuie înțeles”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

 

Sursa foto: captură Kanal D