Jador, mesaj categoric pentru Vulpița, după ce l-a acuzat că el i-a lipit biletul cu amenințări pe ușă: „Îmi respect dușmanii”

Publicat: 08/04/2020 | 12:50

Zilele trecute, soții Stegaru au trecut prin momente cumplite. Pe ușa apartamentului în care locuiesc în Capitală, Vulpița și Viorel au găsit un bilet cu amenințări, dar și cu jigniri care îi vizau în mod direct. Fără să stea prea mult pe gânduri, cele două personaje controversate de la Acces Direct au întocmit imediat un cerc de suspecți, iar pe listă s-a regăsit și numele lui Jador. 

Viorel i-a adus grave acuzații lui Jador, după ce a găsit pe ușa apartamentului în care locuiește alături de Vulpița un bilet cu amenințări și jigniri. Acesta era ferm convinsă de faptul că Jador este făptașul și a mărturisit că poate „invidia” l-a făcut pe artist să îi amenințe pe amândoi, dar lucrurile nu au stat deloc așa cum le-a gândit el.

Așa se face că Jador i-a dat o replică de zile mari Vulpiței, în cadrul unei intervenții telefonice pe care a avut-o la Acces Direct. Celebrul manelist i-a spus că nu ar face niciodată așa ceva și educația nu i-ar permite să recurgă la asemenea gesturi și nici să jignească oamenii.

„Sunt supărat! Sunt distrus! Sunt unul din suspecții Vulpiței! Așa am înțeles… Măi, Vulpița! Cum să îți transmit eu un mesaj atât de urât?! În primul rând, nu îmi stă în vocabular, nici în educație. Și eu îmi respect dușmanii! Fictiv vorbind, dușmanii. Da? Eu nu am cum să transmit astfel de mesaje urâte, pentru că… Am avut parte de o educație frumoasă și nu pot!”, a spus Jador, la Acces Direct.