Jador, mai singur ca niciodată! Care este prețul succesului. „Îmi doream să fiu ca ei”

Publicat: 23/06/2021 | 15:41

Lui Jador îi merge cât se poate de bine în viața profesională, însă atunci când vine vorba de cea personală, artistul suferă destul de mult. Acesta a mărturisit că se simte mai singur ca niciodată și trece printr-o perioadă grea.

Jador și-a obișnuit fanii cu sinceritate și nu le ascunde nimic. Recent, acesta le-a dezvăluit internauților că trece printr-o perioadă destul de grea. Pare că artistul a început să simtă prețul pe care l-a plătit pentru succes. Acesta le-a mărturisit internauților că de mic și-a dorit să ajungă celebru și a făcut multe sacrificii pentru asta și cumva și-a neglijat viața personală. Acum, deși are o mulțime de fani și este iubit se simte mai singur ca niciodată. (CITEȘTE ȘI: FOSTA IUBITĂ A LUI JADOR A DAT DIN CASĂ! CARE A FOST MOTIVUL DESPĂRȚIRII CELOR DOI. „CÂND SE APRINDE O CAMERĂ OMUL ĂSTA SE SCHIMBĂ”)

„Încă de când eram mic îmi doream sa fiu cântăreț, mi-a plăcut muzica enorm, am făcut sacrificii, n-am mâncat, multe lucruri lăsate la o parte, familie, tot, tot, tot, nu-mi pare rău. Mă uitam la oameni cunoscuți și îmi doreau să fiu ca ei, vedeam oamenii în jurul lor, oamenii care îi iubeau, iar acum că am ajuns că ei mi-am dat seama de fapt că deși sunt atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt… sunt singur”, a spus Jador pe Instagram.

Jador și Georgiana și-au spus, din nou, adio

Confesiunea artistului vine după ce în urmă cu doar câteva săptămâni acesta s-a despărțit, din nou, de Georgiana. După ce artistul s-a întors din Republica Dominicană, Jador și Georgiana și-au mai dat o șansă. Au încercat să fie împreună și să facă lucrurile să funcționeze de această dată, însă se pare că nu a fost posibil. Jador a anunțat că relația lor s-a destrămat din cauza geloziei exagerate.

Oricât de mult și-a dorit această împăcare, se pare că Jador nu a putut să facă față presiunii și a ajuns iar sigur. Artistul a decis că are nevoie de o perioadă de liniște și speră ca de această dată să poată să o iute pe femeia care i-a intrat în inimă.

„Nu mai sunt cu ea de două săptămâni. Am nevoie de relaxare în viață și nu-mi oferă. E geloasă mai mult decât prevede legea, dacă aș fi, aș da o lege să nu mai fie femeile geloase să pot și eu să mă însor (…) Nu vreau să o mai iubesc, vreau să pot să fac asta”, a spus Jador.

(VEZI ȘI: S-A RUPT PRIETENIA DINTRE JADOR ȘI BOGDAN MOCANU?! DE CE NU ÎȘI MAI VORBESC CEI DOI. „SPUNE LUCRURILE ASTEA PE INTERNET”)

 

Sursa foto: Instagram