JADOR, ești terminat: Vulpița te-a detronat! Ce mesaj i-a transmis manelistul, vedetei de la Acces Direct: „Sunt fanul tău”

Publicat: 28/03/2020 | 20:59

Timp de o săptămână de la lansarea melodiei „Dau moda”, JADOR și Lino Golden s-au bucurat din plin de celebritate și de locul 1 în trending, pe Youtube. Cu toate acestea, debutul Vulpiței în lumea muzicală i-a cam dat manelistului cariera peste cap, căci peste noapte, s-a trecut pe locul 2.

Melodia lansată de Vulpița de la Acces Direct și de Axinte a reușit să atingă un număr record de vizualizări, în numai câteva zile: nu mai puțin de 4 milioane, lucru ce i-a dat mari bătăi de cap lui JADOR, care a fost pur și simplu eliminat de pe locul 1 din trendingul de pe Youtube, loc ocupat, în cele din urmă, de Vulpița.

Văzându-se ajunsă la struguri, vedeta de la Acces Direct nu a ezitat să-l atace pe JADOR și să-i arate cât este de mândră de realizarea ei. Mai mult, i-a lansat chiar și o provocare rivalului său, spunându-i să compună o melodie. Auzind acestea, JADOR s-a amuzat teribil de situație și și-a spus punctul de vedere într-unul din vlogurile sale.

„Ei sunt simpatici, jur. Într-adevăr Vulpiţa este un fenomen, le ştie pe toate, s-a lansat şi în muzică, urmează să candideze la primărie. Oamenilor, dau moda este pe primul loc, aşa că vă pup. Vulpiţa, sunt fanul tău!” a spus manelistul, în vlogul său.

Mai mult, atunci când a văzut că Vulpița i-a luat locul în trendingul de pe Youtube, JADOR a transmis un mesaj destul de acid. „Cred că majoritatea populației are coronavirus pentru că am văzut că pe locul 1 se ține tare Vulpița. Și noi toți cei care muncim din greu, plus talent, muzică, videoclipuri, versuri, gândire, zile întregi la studiu, să fii locul 1 la trending, am muncit foarte mult. Dar nu, anul ăsta este fița, locul 1 e Vulpița! Nu înțeleg, m-a dat jos de pe locul 1 din trending Vulpița. Eu nu pot să cred. Nu m-a dat jos nimeni din România, m-a dat jos Vulpița, nu pot să cred”, a spus artistul, după ce a fost detronat.