Jador este OUT de la Survivor România. Faimosul și-a spart un dinte și are mari probleme de sănătate

Publicat: 23/04/2021 | 07:29

Problemele de sănătate și-au spus cuvântul la Jador, așa că faimosul a fost eliminat de la Survivor România. Cu ochii în lacrimi, acesta a mărturisit că a fost cel mai greu show la care a participat și că nu este supărat pe nimeni, în ciuda situațiilor mai tensionante care au existat.

Competiția Survivor România a ajuns la final pentru Jador. Faimosul și-a spart un dinte, a avut probleme cu stomacul, a plâns de foame, și-a rupt piciorul și nu a mai rezistat în Dominicană.

Din cauza problemelor de sănătate, Jador a fost eliminat. Cu mari regrete, dar cu inima împăcată că a putut să facă parte dintr-un asemenea show, faimosul a vorbit despre experiența pe care nu o va uita niciodată.

„Era foame mare la mine acasă”

Sincer, Jador le-a mulțumit oamenilor care îl iubesc și care l-au făcut cine este astăzi. Artistul a recunoscut că la el acasă a fost sărăcie mare înainte ca el să devină celebru.

„Prima luna a fost cea mai grea. Am plâns de foame, a fost foarte greu, dar mă bucur că m-ați invitat și am avut oportunitatea să vin aici.

Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele stomacul. Luam pastile cu pumnul și nu știam pentru ce sunt. Am fost cel mai bolnăvicios de aici. A fost minunat. Dacă eu m-am accidentat, înseamnă că trebuie să câștige unul care chiar are nevoie.Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.

Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”,a spus Jador.