Jador, dezvăluiri din culisele Survivor România! Ce îl lăsau producătorii emisiunii să facă pe Zanni

Publicat: 27/04/2021 | 10:56

Proaspăt întors din Republica Dominicană, Jador a făcut câteva dezvăluiri din culisele emisiunii Survivor România. Acesta a povestit cum se desfășurau lucrurile în spatele camerelor. Artistul a mărturisit că unii dintre concurenți aveau voie să facă unele lucruri, în timp ce alții nu.

Invitat în cadrul uni podcast online, Jador a dat din casă și a dezvăluit cum se desfășurau lucrurile în spatele camerelor. Mai mult, artistul a lămurit o curiozitate care era de mult pe buzele telespectatorilor emisiuni. Au existat multe guri rele care au spus de-a lungul timpului că emisiunea nu este atât de reală și că în spatele camerelor concurenții nu o duc chiar așa de rău cum lasă se se vadă.

Jador a pus capăt speculaților și a mărturisit că totul este cât se poate de real. Sigurele „avantaje” pe care unii concurenți le aveau au fost stipulate de la început în contract. Jador a oferit exemplul lui Zanni care avea voie să își îngrijească tunsoare. (COTEȘTE ȘI: CU CINE AR FI VRUT JADOR SĂ SE CUPLEZE, LA SURVIVOR ROMÂNIA: „ÎI PLĂCEA DE MINE, PÂNĂ SĂ INTERVINĂ ALȚII”)

Ce îl lăsau producătorii emisiuni să facă pe Zanni

Se pare că încă de la început, în contractul lui Zanni a fost stipulat faptul că acesta are voie să se își îngrijească tunsoarea, mai exact să se radă pe părți, pentru a i se vedea tatuajele. Acest lucru a fost acceptat de către producătorii emisiunii pentru că era vorba de imaginea sa de artist. (VEZI ȘI: CE FACE JADOR DE CÂND A FOST ELIMINAT DE LA SURVIVOR. IMAGINILE ÎN CARE APARE ALĂTURI DE O BLONDĂ AU APĂRUT PE TIK TOK.VIDEO)

Astfel, potrivit spuselor lui Jador, Zanni primea o lamă pe care o folosea pentru a se radea. Însă nu avea voie să se bărbierească sau să facă orice altceva.

„Zanni avea voie să se tundă. De ce… că a vorbit cu producătorul și a zis că asta e imaginea lui, trebuie să se vadă tatuajele și ei au înțeles că e vorba despre imagine. Îi dădeau un bic… dar nu avea voie în altă parte. Dacă se tundea în altă partea îl dădea afară instant”, a spus Jador.

 

Sursa foto: captură Kanal D