Jador, dezvăluiri controversate despre concurentele de la Survivor România: ”Le-am văzut nespălate timp de 4 luni”

Publicat: 08/05/2021 | 16:54

Invitat în cadrul emisiunii ”Teo Show”, Jador a făcut dezvăluiri uluitoare despre concurentele de la Survivor România.

Provocat la proba ”Răspund sau mănâncă”, Jador a fost nevoit să răspundă la câteva întrebări incomode. În cazul în care nu știa sau nu voia să dea un răspuns, artistul trebuia să consume mâncăruri care nu erau tocmai comestibile.

Întrebat cu cine ar prefera să aibă o aventură de noapte dintre fostele sale colege de la ”Survivor România”, Jador a dat un răspuns care a stârnit un val de controverse. Nu de alta, dar a făcut niște dezvăluiri uluitoare despre concurente. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA SURVIVOR ROMÂNIA, DUPĂ ELIMINAREA LUI SINDY: ”E FĂCĂTURĂ CURATĂ!”)

“Sunt un băiat serios, nu aş vrea o aventură. Am văzut fetele alea nespălate timp de 4 luni… Nu pot să mă desprind, ce să mai vreau de la ele?! Dar toată lumea se aştepta să fie ceva între mine şi ea… (n.r. Roxana Ghiță)”, a spus Jador.

Condiții dificile de supraviețuire în Republica Dominicană

Condițiile de supraviețuire sunt dificile în jungla dominicană, acolo unde se desfășoară reality show-ul, „Survivor România”. Iar… concurentele sunt nevoite să apeleze la diverse trucuri ca să arate bine în fața camerelor de filmat. (VEZI ȘI: CUM SE RĂSFAȚĂ ANA PORGRAS, DUPĂ CE A FOST ELIMINATĂ DE LA SURVIVOR ROMÂNIA: ”MI-A FOST DOR”)

Când vine vorba de igiena personală, concurenții întâmpină dificultăți deoarece nu dispun de tratament regește. Fără săpun, șampon sau gel de duș, aceștia se spală în Ocean. Pentru reprezentantele sexului frumos, situația este și mai dificilă atunci când vine vorba despre epilat.

Se pare că producătorii le pun la dispoziție un aparat de ras, dar majoritatea apelează la epilarea definitivă înainte de a ajunge în Republica Dominicană.