Jador, dezamăgit de unii internauți. Ce s-a întâmplat după ce a lansat piesa alături de Loredana și alți maneliști. „Ne consideră niște analfabeți”

Publicat: 09/05/2021 | 20:07

Jador este unul dintre cei mai de succes interpreți de manele din momentul actual. Piesele lui sunt mereu în trending și adună milioane de vizualizări. Însă odată cu succesul au venit și criticile și jignirile. Artistul a mărturisit că unii oameni îl consideră analfabet doar din cauza muzicii pe care o cântă.

Invitat în podcast-ul realizat de Damian Drăghici, Jador a vorbit despre jignirile care i s-au adus de-a lungul timpului. Artistul a mărturisit că o categorie de oameni, cei care nu îi agreează muzica, l-au criticat dur. A fost făcut needucat, analfabet, țigan și în multe alte feluri. (CITEȘTE ȘI: JADOR, DEZVĂLUIRI CONTROVERSATE DESPRE CONCURENTELE DE LA SURVIVOR ROMÂNIA: ”LE-AM VĂZUT NESPĂLATE TIMP DE 4 LUNI”)

Jador a mai spus că maneliștii sunt subapreciați, iar drept exemplu a oferit o situație recentă. Alături de Loredana Groza și alți maneliști a lansat o melodie, iar mulți au judecat-o pe artistă pentru colaborare sau alții au diminuat contribuția maneliștilor.

„Am văzut la televizor: Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect că mna e mai tânăr, dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști. Loredana și restul. Loredana este o artistă de excepție, foarte bună și o apreciem cu toții și o iubim dar în ochii unora suntem doar niște maneliști.

Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem țigani și suntem într-adevăr huiduiți în anumite contexte”, a spus Jador.

Jador, mândru de ce a realizat

Cu toate că uneori este condamnat pentru muzica pe care o face, Jador este extrem de mulțumit de nivelul la care a ajuns. Acesta a declarat că încă de când era copil singura lui dorință a fost să facă muzică și să se poată întrețină din această pasiune. Așa că acum este extrem de fericit că a reușit să realizeze asta și va continua.

„Toată viața mea m-am rugat la Dumnezeu, încă de când eram copil. Mă duceam cu tata cu căruța la iarbă și mă rugam la Dumnezeu și îi spuneam că-mi doresc ca eu cu banii din muzică să mă întrețin. Nu din altceva. Tot ce m-am rugat eu la Dumnezeu să-mi dea, mi-a dat”, a spus Jador.

(VEZI ȘI: JADOR, REVEDERE EMOȚIONANTĂ DUPĂ REVENIREA DE LA SURVIVOR CU BUNICA LUI: „CÂT AM PLÂNS DIN CAUZA TA. AU ZIS CĂ AI BOALĂ”. VIDEO)

 

 

Sursa foto: Instagram