Jador de la Puterea dragostei riscă să fie anchetat de Poliție din cauza unei aroganțe

Publicat: 09/01/2020 | 23:39

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul șocante. Jador de la Puterea dragostei riscă să fie anchetat de Poliție din cauza unei aroganțe. Cu siguranță, agenții s-ar putea sesiza după vizionarea acestor filmări. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional! (CITEȘTE ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul scandaloase, ce-l au în prim plan pe unul dintre cei mai controversați concurenți din show-ul matrimonial ”Puterea dragostei”. (NU RATA: ”DA!”-UL L-A COSTAT PE MILIONAR APROAPE 20.000 €!)

Jador, tânărul cântăreț ce a cunoscut celebritatea după ce a participat în emisiunea matrimonială de la Kanal D, a fost protagonistul unui incident de-a dreptul uluitor. Din câte se pare, în urmă cu câteva zile, Jador i-a făcut o glumă mai puțin plăcută unui prieten.

Și-a luat prietenul pe capotă…

Mai exact, fostul concurent de la ”Puterea dragostei” a circulat pe o stradă din Capitală, în timp ce pe capota mașinii se afla prietenul lui. Din câte se pare, Jador nu a ținut cont de faptul că bărbatul, care abia se ținea de capotă, putea oricând să cadă pe asfalt și să sufere leziuni grave.

Tânărul artist părea că nu este impresionat de gesturile bărbatului de pe capotă, care îi făcea semne disperate să oprească mașina. În timp ce se amuza copios,  Jador apăsa cu simț de răspundere pedala de accelerație.

Jador, aroganța ce-l poate costa scump

Din fericire, aroganța cântărețului nu s-a soldat cu victime. Ca tacâmul să fie complet, Jador și-a filmat aventura nocturnă și, mai mult decât atât, i-a îndemnat și pe alți participanți la trafic să facă același lucru. La un moment dat, când a oprit la un semafor, Jador s-a adresat unor tineri, care se aflau într-o mașină alăturată: ”Filmați-l, filmați-l și voi”.

Cu siguranță, isprava artistului nu o să rămână nesancționată.  Agenții s-ar putea sesiza după vizionarea acestor filmări, iar Jador de la Puterea dragostei riscă să fie anchetat de Poliție. (NU RATA: VEDETA A CEDAT NERVOS)

Jador de la Puterea dragostei riscă să fie anchetat de Poliție

De urgență la spital!

În urmă cu aproximativ o lună, Jador a ajuns de urgență la spital. Concurentul a acuzat dureri mari de stomac și a ajuns pe mâna medicilor din Dubai. „Sunt bolnăvicios!”, a spus Jador în vlogul său în timp ce era pe patul de spital.(NU RATA: CUNOSCUTA MANECHINĂ PARE BLESTEMATĂ DUPĂ CE A NĂSCUT)

”Dragii mei Jadorași, știu că vă doriți să mă vedeți fericit și într-o relație, dar atunci când inima unui om nu s-a vindecat în totalitate de ceea ce cândva a simțit e un pic cam greu să fie deschisă către noi orizonturi și nu ar fi corect față de alte persoane să fie pe post de pansament. Voi trebuie să înțelegeți că atunci când voi simți să fac un cuplu îl voi face din toată inima.

Cei care mă iubesc mă vor susține în continuare așa cum sunt eu, cu bune și cu rele și indiferent de ce decizii voi lua. Nu uitați că voi sunteți forța mea și datorită vouă sunt aici. Pentru moment există doar Jador al vostru, singur, fără niciun cuplu. Vă am pe voi și îmi este suficient. Vă pup și vă iubesc”, a scris Jador pe pagina de socializare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)