Jador de la Puterea Dragostei a ajuns de urgență la spital! Ce se întâmplă acum cu concurentul

Publicat: 27/12/2019 | 16:55

Jador de la Puterea Dragostei a juns de urgență la spital! Ce se întâmplă acum cu concurentul.

Jador de la Puterea Dragostei a plecat în vacanță, în Dubai. Concurentul a publicat pe Youtube un vlog în care s-a destăinuit fanilor și le-a spus că este foarte fericit că a reușit să ajungă în Dubai, un loc unde nu credea că va ajunge vreodată. Și asta pentru că tânărul a avut o copilărie tristă. Părinții lui nu aveau bani să-l trimită pe Jador în tabere sau vacanțe.

Fericirea lui, însă, i-a fost acum umbrită. Jador a ajuns de urgență la spital. Concurentul a acuzat dureri mari de stomac și a ajuns pe mâna medicilor din Dubai. „Sunt bolnăvicios!”, a spus Jador în vlogul său în timp ce era pe patul de spital. (CITEȘTE ȘI: NELSON MONDIALU ÎL AMENINȚĂ PE FRATELE LUI CULIȚĂ STERP: ”DACĂ ÎȚI DAU UNA, NU MAI VORBEȘTI TOATĂ VIAȚA!”)

Jador a ajuns de urgență la spital

Jador, concurentul de la Puterea Dragostei, a mai ajuns pe mâinile medicilor, în urmă cu câteva luni. Atunci, el a transmis un mesaj emoționant, de pe patul de spital. (CITEȘTE ȘI: SIMINA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI ȘI ALEX ZĂNOAGĂ S-AU DESPĂRȚIT. MOTIVUL ESTE JADOR?)

”Dragii mei Jadorași, știu că vă doriți să mă vedeți fericit și într-o relație, dar atunci când inima unui om nu s-a vindecat în totalitate de ceea ce cândva a simțit e un pic cam greu să fie deschisă către noi orizonturi și nu ar fi corect față de alte persoane să fie pe post de pansament. Voi trebuie să înțelegeți că atunci când voi simțit să fac un cuplu îl voi face din toată inima. Cei care mă iubesc mă vor susține în continuare așa cum sunt ei cu bine și cu rele și indiferent de ce decizii voi lua. Nu uitați că voi sunteți forța mea și datorită vouă sunt aici. Pentru moment există doar Jador al vostru, singur, fără niciun cuplu. Vă am pe voi și îmi este suficient. Vă pup și vă iubesc”, a scris Jador pe social media.