Jador, amenințat și în trecut cu bătaia: „Ai grijă pe unde mergi!”

Publicat: 16/06/2020 | 10:06

Bătaia încasată weekendul trecut de Jador și Mario Fresh în Mamaia este unul dintre cele mai discutate subiecte din România. Totuși, nu este pentru prima oară când manelistul intră într-un conflict și e amenințat. 

În perioada în care Jador era concurent la emisiunea Puterea Dragostei, Jador a fost implicat într-un scanal monstru cu alt participant, Alex Zănoagă. Conflictul celor doi a izbucnit din cauză că erau interesați de aceeași femeie, Simina. 

La un moment dat, artistul și rivalul său au fost la un pas de bătaie în emisiune și a fost nevoie de intervenția celorlalte persoane aflate în casă. 

„Ai grijă pe unde mergi!”

Mai mult decât atât, Jador a fost amenințat de Zănoagă și după ce a părăsit emisiunea. 

„Nu o să fii niciodată cu Simina. Nu este nimic real în ce vrei tu să insinuezi despre ea. Stai departe că, poate, cine știe cum vin în Turcia acolo și nu o să-ți fie bine. Așa că ai grijă și pe unde mergi”, a spus el pentru wowbiz.ro.

Între timp, anchetatorii de la Constanța au decis reaudierea martorilor, dar și a victimelor, deoarece ar fi aflat că Mario Fresh și Jador au ascuns anumite lucruri care ar duce la identificarea agresorilor, dar și a anumitor circumstanțe ce au dus la escaladarea conflictului dintre cele două părți. La scurt timp după incident, au apărut mai multe informații potrivit cărora Jador s-ar cunoaște destul de bine cu cei care l-au agresat, în parcare, pe litoral.