Jador, adevărul despre plecarea din țară: ” Plec pentru că … ” 

Publicat: 09/12/2020 | 19:38

 

După ce și-a anunțat fanii că va lipsit o bună bucată de vreme din țară, Jador s-a gândit să vină cu câteva explicații.  Artistul spune că decizia nu are legătură cu muzica, dar este nevoit să plece pentru cinci, șase luni în străinătate. 

Încă secretos, Jador nu vrea să dea prea multe detalii despre plecarea din țară. Artistul spune că s-a întâmplat ceva ce-l obligă să lipsească din țară câteva luni bune, dar nu are nicio legătură cu muzica. Și, de parcă asta n-ar fi fost de ajuns, nici nu știe ce să facă cu autoturismul pe care-l deține.

” Nu pot să zic încă de ce. Nu intru la pușcărie, adică e ok. Nu pot să vă zic. Toată lumea se gândește că mă duc cu Costi in America, dar nu e așa. Nu plec cu muzica. O să plec pentru că așa trebuie. Plec să îmi găsesc consoarta acolo. Glumesc, desigur. Nu plec după nimeni. Ce, sunt nebun?”, a declarat manelistul pentru Antena Stars.

Nu este o decizie cu care să fie confortabil, dar așa cum spunea și el, trebuie să o respecte. Însă, va fi ceva ce-l va face să se simtă incomplet. Nu dorul de familie, ci faptul că nu va mai face muzică.

„Muzica o să îmi lipsească de aici. În rest nimeni. De familie sunt învățat să îmi fie dor. Sunt plecat fără ei de atâția ani. Nu știu ce să fac. Nu am cui să las mașina, am încercat să o las cuiva, dar îmi spune că dă faliment dacă pune atâta benzină. O să plec undeva pe Glob, nu plec de pe Pământ. Nu o să fie ușor”a continuat el.

Jador și-a anunțat fanii că va pleca din țară

Cu ochii în lacrimi, în interiorul mașinii, Jador și-a anunțat fanii că are o veste importantă pentru ei. Artistul le-a mărturisit că va lipsi cinci, șase luni anul următor din țară. Nu a vrut să le dezvăluie motivul, dar a zis că va reveni cu un vlog prin care va explica ce se întâmplă.

„Sincer, nici nu știu cum să vă zic. Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România, deci deduceți ce o să se întâmple. Voi lipsi cinci, șase luni anul viitor. Nu știu cum să vă zic, o să fac un vlog despre asta să vă explic. Nu știu ce să fac cu mașina, trebuie să o dau. S-a întâmplat ceva… O să vă explic ce. Vă pup! Vă iubesc! Sper să nu fiți supărați. Vă iubesc!”, a spus Jador ieri, la InstaStory.