Jador a recunoscut! Ce „ilegalitate” a comis artistul la Survivor România

Publicat: 28/04/2021 | 17:58

Discuție surprinzătoare între Jador și Radu Țibulcă într-un podcast pe internet. Celebrul cântăreț a recunoscut că a făcut sex în Republica Dominicană, cât a participat la competiția Survivor România.

„Radu Țibulcă: întrebare de la fani: ați făcut sex în Republica Dominicană?

Jador: Mamă, ce panarame de oameni. De-aia îi iubesc pe ăștia! Băi, da, am făcut.

Radu Țibulcă: Serios?

Jador: Da, vrei să te mint?”, a fost discuția dintre cei doi.

În filmarea apărută pe TikTok mai mulți internauți au comentat cine ar putea fi femeia cu care Jador a întreținut relații sexuale. Printre „nominalizate” se află Roxana Nemeș și Elena Marin.

„Oare cu cine a făcut? Sigur cu Nemeș”, a spus cineva.

Altcineva a adăugat: „Elena”.

@bigtok05#foryou #foryoupage #fyp #fyp #fy

♬ Astronaut In The Ocean – Masked Wolf

Jador, îndrăgostit iremediabil de Georgiana Elisei

Jador a dezvăluit că dintre toate fostele lui, Georgiana, unica femeie de care îi pasă, este și singura care nu l-a căutat la întoarcerea în țară.

„O iubesc mult. Toate fostele mele mi-au dat mesaje, aveam telefonul plin. Mai, dă-vă naibii, până să fiu Jador nu mai erați niciuna moartă după mine! Știu prietenii voștrii că mi-ați dat mesaje?

Bă, dacă o gagică de-a mea e cu tine acum să știi că mi-a dat mesaj. Bă, toate mi-au dat mesaje. Toate. Și nu o vreau pe niciuna, deși toate vor să fie cu Jador. 

Ei i-am dat eu, ea e specială și va rămâne specială toată viața. Și dacă nu voi fi cu ea, va fi specială pentru că am mâncat un pateu cu ea.

Știe cine sunt eu, nu băiatul îmbrăcat la costum de aici, ci băiatul din bulendre care-l iubește pe Dumnezeu”, a mărturisit Jador în emisiunea „Ștafeta mixtă”.

VEZI ȘI: Jador a început să plângă la TV. Ce l-a emoționat până la lacrimi pe manelist: „Mai bine îmi tai o mână decât…”