Jador a rămas din nou cu buza umflată. Iubita lui, Georgiana, l-a părăsit definitiv: „Vreau să golănesc”

Publicat: 13/05/2021 | 09:36

După ce s-a întors din Dominicană, Jador și-a dat seama că nu a uitat-o pe fosta lui iubită, Georgiana. Artistul a mai încercat să reia relația cu tânăra pe care o iubește, însă fără rezultat, căci aceasta l-a părăsit din senin, spune el.

Aflat în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, Jador a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu Georgiana, femeia pe care a iubit-o din toată inima.

Din păcate pentru artist, Georgiana l-a părăsit fără să-i dea vreo explicație. Din această cauză, Jador a început să se contrazică singur: faimosul a spus că nu-i mai trebuie nicio femeie și că nu vrea să se mai căsătorească, după care a zis că, de-acum înainte vrea doar să golănească.

„Sunt singur! Gata! Dar nu stiu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata. Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…”, a spus Jador.

Mai mult, Jador i-a transmis Georgianei un mesaj direct în care o întreabă pe aceasta de ce anume a plecat de lângă el.

„Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată?”, este mesajul pe care Jador i l-a transmis Georgianei, fostei lui iubite.

Jador viza o combinație cu colegele de la Survivor?

Întrebat cu cine ar prefera să aibă o aventură de noapte dintre fostele sale colege de la ”Survivor România”, Jador a dat un răspuns care a stârnit un val de controverse. Nu de alta, dar a făcut niște dezvăluiri uluitoare despre concurente.

“Sunt un băiat serios, nu aş vrea o aventură. Am văzut fetele alea nespălate timp de 4 luni… Nu pot să mă desprind, ce să mai vreau de la ele?! Dar toată lumea se aştepta să fie ceva între mine şi ea… (n.r. Roxana Ghiță)”, a spus Jador.

Sursă foto: arhivă social media