Jador a luat-o razna, după ce Vulpiţa l-a întrecut cu piesa ei! „Bă, mor! Nu m-a luat Salam…”

Publicat: 27/03/2020 | 15:37

Piesa de debut a Vulpiței a ajuns nr. 1 în trending pe Youtube. Astfel, ea “i-a detronat” pe Jador şi Lino Golden, care au lansat de curând melodia “Dau Moda”. Motiv pentru care fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a răbufnit.

Melodia “Hai la Bucureşti, Vulpiţă”, lansată de Veronica Stegaru, în colaborare cu Axinte a strâns aproape 3.500.000 de vizualizări, potrivit informaţiilor furnizate astăzi, în jurul orei 15:00, pe canalul de YouTube al casei de producţii cu care a colaborat tânăra.

Piesa de debut a ajuns nr.1 în trending pe Youtube, iar acest lucru l-a scos din minți pe Jador. (CITEȘTE ȘI: CUM A APĂRUT COLABORAREA DINTRE JADOR ȘI LINO GOLDEN, CARE RUPE YOUTUBE-UL ÎN DOUĂ. ALEX VELEA EXPLICĂ TOT: „ÎNTR-O ORĂ AM AVUT O MANEA”)

”Vulpița e pe locul 1. Băi, m-a luat Vulpița. Mor! Băi, cum să mă ia Vulpița? Nu mă ia Salan, nu mă ia nimeni, mă ia Vulpița. Băi, ce aveți?”, a răbufnit Jador pe contul său de TikTok.

Și Connect-R a răbufnit

Connect-R s-a înfuriat când a văzut că Vulpiţa de la  “Acces Direct” este nr. 1 în trending pe YouTube cu melodia de debut, alături de Axinte! Cântăreţul a publicat un colaj în care apare clipul celor doi, dar şi colaborarea dintre Jador şi Lino GOlden şi a pus la descriere următorul mesaj: “1 #trending YouTube Romania ! ? ţara în care popularitatea e tot una cu celebritatea! ?”.

Citeşte şi: Cum a apărut colaborarea dintre JADOR și Lino Golden, care rupe Youtube-ul în două. Alex Velea explică tot: “Într-o oră, am avut o manea”

N-a trecut mult timp şi un tânăr i-a lăsat un comentariu acid la adresa piesei la care a lucrat şi iubitul Antoniei: “Salut! Eu nu scriu de obicei la nimeni, doar că ţi-am văzut postarea şi am zis să citesc şi din comentarii. M-a uimit faptul că toată lumea zice de JEGUL ăla de «melodie» de pe locul 1 în trending, dar nimeni nu se mură de JEGUL ăla de «melodie» de pe locul 2, care nu demult era pe 1!”.

Reacţia lui Connect-R la mesajul despre maneaua creată de Alex Velea nu a întârziată să apară. El i-a răspuns internautului astfel: “Petru, imi pare rău, dar îmi rezerv dreptul de a fi subiectiv în unele situaţii. Velea e fratele meu!”.