Jador a început să plângă la TV. Ce l-a emoționat până la lacrimi pe manelist: „Mai bine îmi tai o mână decât…”

Publicat: 27/04/2021 | 18:02

După ce a părăsit Survivor Jador a oferit, de curând, un interviu, în care a vorbit despre copilăria sa și greutățile pe care a trebuit să le depășească pentru a ajunge să cunoască succesul.

Concret, manelistul a izbucnit în lacrimi după ce a retrăit momentele mai puțin frumoase din viața lui. Artistul a mărturisit, cu ochii în lacrimi, cum părinții lui s-au îmbolnăvit de cancer, la trei luni distanță unul de celălalt.

„Mama, când era tânăra, vorbea foarte urat cu mine. Și tată la fel,dar eu m-am rugat mult la Dumnezeu. S-a îmbolnăvit mama foarte grav și tată i-a promis lui Dumnezeu că dacă mama se vindecă se va pocăi. Și nu s-a pocăit.

La trei luni s-a îmbolnăvit și el. În perioada aia nu mâncăm câte două trei zile. Nu puteam să îi cer lui tată bani, știam că el era dispus să vândă tot pentru a o salva pe mama.

Lucram, dar aveam de plătit multe chestii. Când s-a îmbolnăvit și tată am zis că visul meu de a cânta s-a ruinat. (…)

După ce tata s-a pocăit, frații mei i-au sărit în cap. Eu am fost de acord, că orice religie ai avea, tot același Dumnezeu este. Eu i-am îndemnat pe părințîi mei să vină către biserică”, a dezvăluit Jador la KanalD.

Manelistul s-a născut sărac

Mai mult, Jador a povestit detalii despre copilăria sa. Manelistul spune că părinții lui l-au crescut așa cum au știut și că nu a avut parte de o educație așa bună

„Nu am avut parte de o educație foarte bună pentru că și ai mei erau tineri. Mama e mai mare decât mine cu 15 ani. Mama a învățat să citească și să scrie odată cu mine. (…)

Nu l-am văzut niciodată pe tată plângând, chiar nu. E că și cum l-ai vedea pe cel mai puternic om din viață ta că plânge, nu crezi că e capabil. Pentru mine tată e cel mai puternic om, e un erou.

Era un copil, avea 17 ani când m-a făcut. Nu au avut nici ei o educație aleasă, s-au autoeducat și m-au crescut cum au știut. (…) În școală generală aveam un trening albastru rupt și în liceu nu prea avem haine, aveam 40 de lei și cu ăia trebuia să trăiesc și era 9 lei drumul dus, 9 lei întors.

Cu restul de 22 de lei trebuia să trăiesc toată săptămâna și era 3 lei un sandviș cu parizer. Tată și-a dorit mult să fac școală, pentru el am făcut-o”, a mai spus Jador.

Cât despre planurile de viitor, cântărețul își dorește o femeie care să-l iubească pe Ionuț și nu pe Jador. „Când o să fiu tată o să îmi bat copiii, că mie mi-a prins bine. Dacă nu mă băteau, ajungeam un golan. Părinții îți vor binele, să ai un trăi ușor, să nu îți ducă ei grijă.

Femeia cu care voi face un copil îl va iubi pe Ionuț, nu pe Jador. Nu știu dacă va fi ceva, nu prea îi place statutul meu de acum. Sunt capabil să stau toată viață singur și să nu am copii, dar să stau cu muzică mea. Asta iubesc cel mai mult, mai bine îmi tăi o mână decât să nu mai cânt ”, a conchis Jador.