Jador a dat de belea! Poliția Rutieră l-a lăsat fără permis pe tânărul manelist: „Când te grăbești, îi dai un pic…”

Publicat: 07/06/2020 | 17:51

Știm cu toții că el dă moda, însă polițiștii dau legea! Sau, mai bine zis, sunt legea. Tocmai de aceea, Jador s-a ales cu mai multe amenzi din cauza faptului că circula peste viteza legală admisă și chiar s-a ales cu permisul suspendat. 

Jador este unul dintre cei mai iubiți artiști din tânăra generație și nu o spunem noi, ci milioanele de vizualizări pe care le adună, de fiecare dată când lansează o melodie și o postează pe Youtube. Este norocos la bani, dar legea îi cam dă planurile peste cap!

NU RATA – PROBLEME PENTRU JADOR ȘI CULIȚĂ STERP, O MELODIE DE TOP LA CARE AU COLABORAT, ȘTEARSĂ DE PE YOUTUBE. MOTIVUL

În direct la Antena Stars, Jador a mărturisit că a primit, de-a lungul timpului, foarte multe amenzi din cauza faptului că a circulat peste viteza legală admisă.

Mai mult, manelistul s-a ales și cu permisul de conducere suspendat, însă chiar și așa, tot cu zâmbetul pe buze este și nu își face nicio grijă.

„Astea două le-am luat acum trei zile. Amândouă în aceeași zi și permisul suspendat. Am dovadă două zile. Am luat multe amenzi, permisul l-am mai avut suspendat o dată, tot din cauza vitezei, mă omoară viteza. Nu știu, când te grăbești îi dai un pic”, a povestit Jador, la Antena Stars.

Cum trebuie să fie femeia care să-l cucerească

Am vorbit despre faptul că este talentat, însă Jador este și un bărbat frumos și curtat de multe fete. Cu toate acestea, la capitolul viață amoroasă, manelistul se consideră ghinionist și susține că au trecut 2 ani de când nu a mai avut o întâlnire serioasă.

CITEȘTE ȘI – DOMNIȘOARELOR, FIȚI PE FAZĂ! CE MAȘINĂ DE LUX CONDUCE JADOR. L-A COSTAT PESTE 50.000 DE EURO

„Nu am mai avut o întâlnire. De doi ani nu am mai avut întâlnire. M-am dus la o fată o dată și m-a înregistrat, jur. Și de atunci mi-e frică. M-a înregistrat când întreprindeam niște activități și de atunci gata…Cuminte, foarte cuminte trebuie să fie, nici măcar să mă înșele cu gândul. Urăsc să mă înșele. Nu m-a înșelat niciodată. (…) Mi-am dat seama că atunci când te trezești lângă o femeie frumoasă, viața ta e frumoasă”, a spus Jador, despre felul în care trebuie să fie femeia de lângă el.