Izolată în Bali, Lora a luat o decizie de ultimă oră: ”Doamne, nu mai pot, mor!” Întâlnirea care a marcat-o VIDEO

Publicat: 17/04/2020 | 09:12

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, se află de aproximativ o lună în Bali. Acolo unde peisajul o farmecă pe frumoasa artistă. Doar că Lora a fost zdruncinată de o apariție care a făcut-o să ia decizia de a părăsi locația. (CITEȘTE ȘI: LORA ȘI IONUȚ GHENU, ÎN CONTINUARE BLOCAȚI ÎN BALI. “O NEBUNIE. NU SE OCUPĂ NIMENI SĂ AJUNGEM ACASĂ!” CUM SE APĂRĂ CUPLUL DE COVID-19)

Apariția unui șarpe înspăimântător, noaptea trecută, a făcut-o pe cântăreață să ia decizia de a se muta de acolo. (NU RATA: ȘI COVID-19 O IA RAZNA! APARIȚIE INCENDIARĂ A DELIEI, CU GLUGA-N CAP ȘI CU… HOT, HOT, HOT!)

„După întâlnirea cu șarpele de azi-noapte, vrem să ne mutăm. Suntem de o lună și o săptămâna izolați în Bali. Acum suntem într-o altă zonă, aici majoritatea turiștilor sunt blocați. Locuitorii sunt mult mai pașnici. Avem magazine bune, de unde ne putem face provizii”, a spus Lora.

Lora și Ionuț Ghenu, anunț după 4 ani de relație

Cântăreața Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mai bine de patru ani… și aproape de tot atâta vreme, ei sunt o echipă și pe plan profesional, el fiind managerul artistei. De-a lungul timpului, vedeta a recunoscut că a fost cerută de soție de mai multe ori, însă, din nefericire, nunta nu s-a produs. De curând, ei au oferit un interviu în cadrul căruia au făcut un anunț surprinzător.

LORA, FĂRĂ PERDEA PE INTERNET! ARTISTA ȘI-A PROVOCAT FANII CU O APARIȚIE EXTREM DE SEXY

În vârstă de 37 de ani, Lora plănuiește nunta cu Ionuț Ghenu. Mărturisirea a fost făcută chiar de frumoasa cântăreață. Înainte de Crăciun, vor merge la prietenii apropiați din Oradea pe care i-au rugat să le devină nași de cununie ca să pună la punct unele detalii.

“De câte ori am fixat data, de atâtea ori a intervenit ceva. Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele. Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat. Și el înțelege lucrurile acestea. Suntem împreună de patru ani și jumătate, mergem spre cinci”, a declarat cântăreața pentru libertatea.ro. (VEZI AICI: LORA, MESAJ TULBURĂTOR DUPĂ CE A FOST SURPRINSĂ ÎNTR-UN SPITAL. E MULTĂ DURERE ÎN SUFLETUL ARTISTEI DUPĂ MOARTEA MAMEI SALE)

În ziua cea mare, Lora își dorește ca totul să iasă la superlativ. Cel mai important moment pentru ea din ziua nunții va fi însă cununia religioasă… De altfel, acesta este motivul pentru care artista și Ionuț Ghenu au făcut deja o logodnă, mărturisit că ei  sunt uniți în fața Lui Dumnezeu.