Izolarea la domiciliu din cauza coronavirusului a afectat-o pe Monica Anghel: ”Nu mai am chef să…”

Publicat: 13/04/2020 | 15:21

Izolarea la domiciliu din cauza coronavirusului a afectat-o pe Monica Anghel. După ce a reușit să slăbească spectaculos, acum, artista nu mai are un regim de viață la fel de sănătos precum îl avea înainte de a sta în casă atât de mult timp.

Monica Anghel s-a izolat alături de o parte din familie la conacul pe care îl are în zona montană din Argeș. Însă… acest lucru nu îi priește întru totul. Pe lângă faptul că îi lipsesc prietenii, Monica Anghel nu mai are o dietă atât de echilibrată.

Ultimii ani au fost destul de dificili pentru artistă. Primul pas a fost să slăbească și a avut o voință de fier, pentru că a reușit să topească 30 de kilograme! Totul s-a întâmplat sub supravegherea unui nutriționist, dar a combinat dieta și cu mult sport. Schimbarea a venit după ce medicul care urma s-o opereze de hernie de disc i-a sugerat că ar trebui să slăbească.

Acum, însă, Monica Anghel nu mai respectă mesele regulate. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS. RĂSPUNSUL POLIȚIEI ROMÂNE: AVEM SAU NU VOIE SĂ MERGEM LA CIMITIR SAU LA RUDE, DE PAȘTE?)

”Ar trebui să mănânc mai regulat, dar mai mult de două mese pe zi nu prea mai iau, și pe acelea în scârbă. Nu mai am chef să mânânc. Până la urmă și mâncatul ăsta… mănânci cu oamenii dragi. Sigur, noi suntem aici în familie, îmi e foarte drag să fiu cu familia și cu finul nostru, Dan, dar eu sunt un om foarte sociabil, mie îmi trebuie oameni în jurul meu tot timpul.

Mi-ar face mare plăcere să mă întâlnesc cu toți prietenii mei dragi și minunați, pe care îi iubesc și să bem un pahar cu vin, să mâncăm ceva, deși habar nu am ce… Uite, vezi? Nici nu îmi e poftă de nimic. Astăzi, uite, recunosc că mi-a fost poftă de ceva dulce, de altceva dulce în afară de un fruct și am mâncat două cubulețe de ciocolată. Două!”, a dezvăluit Monica Anghel pentru VIVA!

Monica Anghel respectă cu stricteșe măsurile impuse de autorități și îi îndeamnă pe români să procedeze la fel. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL SPECIALIȘTILOR DIN S.U.A! CÂND VA FI VÂRFUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA)

”Nu am frici legate de sănătate în general, dar ideea e că trebuie să fim conștienți de ceea ce se întâmplă, indiferent de ceea ce se discută, că ar fi altceva în spatele acestui virus. Problema este că acest virus există și că mor oameni din cauza lui. Așa că trebuie să ne păzim, să avem grijă, să stăm izolați, să ieșit doar din motive întemeiate și atunci când ieșim să fim cât de cât protejați. Când spun asta mă refer la purtatul mănușilor și al măștilor, cel puțin așa fac eu.

După ce ajung acasă, înainte de a intra în casă sau în curte, mi le scot, le pun într-o punguță și le arunc direct la gunoi. E important să păstrăm și acea distanță de cel puțin doi pași mari între noi și cealaltă persoană. Eu sunt îngrijorată mai mult pentru membrii familiei mele decât pentru mine, dar sunt convinsă că o să fim toți bine dacă vom respecta cu strictețe regulile”, a mai spus Monica Anghel.