iUmor Live Stream Online pe Antena 1. Vezi ediția de sâmbătă, 29 februarie

Publicat: 29/02/2020 | 18:31

iUmor Live Stream Online pe Antena 1. Vezi ediția de sâmbătă, 29 februarie, în această seară de la ora 20:00, la Antena 1.

Premiera sezonului opt iUmor adus, sâmbătă seara, momente de excepție fanilor emisiunii. Obișnuit cu scena de teatru și cu cea de film, Bogdan Mălăele nu face de foarte mult timp stand-up, așa că a fost avertizat de colegii săi că scena de la iUmor nu este una ușoară! A pășit pe scena iUmor puțin emoționat, dar, după cum a recunoscut și el, s-a „relaxat instant când am văzut ținuta Deliei, privirea tăioasă a lui Cheloo și am auzit râsul inconfundabil al lui Bendeac.”

„După cum nu se vede, eu sunt Bogdan Mălăele, a se confunda cu celebrul actor. Creează un fel de confuzie numele acesta. Recent, m-a oprit Poliția, mi s-au cerut actele, apoi am fost întrebat ‘Bogdan Mălăele…sunteți cumva rudă cu Bogdan Stelea?’ Nu, e vorba despre Horațiu Mălăele. E tata. Se putea mult mai bine, au fost speranțe mari, dar ăsta e rezultatul”, a povestit invitatul special.

Ștefania, concurenta cu unul dintre cele mai impresionante busturi care și-au făcut apariția până în prezent la iUmor, a vorbit deschis despre participarea acesteia în emisiunea de la Antena 1. Ștefania Costache este o tânără din București care de-a lungul timpului a făcut furori pe rețelele de socializare cu bustul ei. Când a intrat pe scenă, Mihai Bendeac a recunoscut-o de pe Internet.

În urmă cu un an, Ștefania Costache a fost protagonista unui episod de ”binefacere” pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni. Aceasta le-a promis internauților că își arată bustul gol în privat dacă cumpără un tricou în valoare de 80 de lei, bani care ajungeau la reabilitarea etajului cu copii bolnavi. Tânăra a mărturisit cu mândrie că a avut un real succes.

Ștefania și-a arătat bustul la iUmor

Violeta Niculae, una dintre concurente, a renunțat la lenjerie, și-a introdus o trompetă în zona intimă și cântat… așa cum obișnuiește să facă uneori și acasă! Jurații și prezentatorii show-ului de la Antena 1 au fost uimiți de numărul senzațional al doamnei, care s-a dezbrăcat de inhibiții.

Mă numesc Violeta și am venit la dumneavoastră să-mi etalez niște aptitudini pe care, din cauza mentalității oamenilor care nu sunt prea open-mind, le-am ținut ascunse”, a declarat Violeta Niculae, în culisele cunoscutei emisiuni.

Ulterior, concurenta s-a prezentat în fața celor trei jurați… Și, după ce i-a cucerit cu energia sa și ținuta aleasă pentru numărul impresionant de pe scena de la “iUmor”, concurenta le-a spus acestora: “(…). Ok, astă seară, hai să vă arăt ce știu să fac, nu?!”.  Fără să bănuiască o clipă ce avea să urmeze, Mihai Bendeac a spus: “Da! Mult curaj, doamnă!”.

După această replică, Violeta Niculae s-a întors cu spatele la jurații de la “iUmor” și public ca să renunțe la lenjerie și să poată să își introducă în zona intimă trompeta pe care o avea pregătită. Simțind ce va face concurenta, Mihai Bendeac a exclamat: “Nu există așa ceva pe Pământ!”. Și Delia și-a exprimat surprinderea: “Nu pot să cred așa ceva!”.

Toți cei prezenți la scenele unice de pe scena emisiunii de la Antena 1 au ascultat și s-au amuzat de momentul muzical unic! După ce și-a încheiat numărul, Violeta Niculae a spus cu zâmbetul pe buze: “Da, vă mulțumesc”.

Violeta Niculae a renunțat la lenjerie

 

Telespectatorii vor putea urmări în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, de ce au plâns Mihai Bendeac și Dan Badea într-o nouă ediție iUmor!

? Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay ? Vezi ediții integrale ?​ https://s.a1.ro/iCvPypB

? INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV – Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube