Iuliana și Nicoleta Luciu, poză de album alături de mama lor! Care dintre surorile celebre o moștenește cel mai mult

Publicat: 10/01/2021 | 23:35

În acest weekend a fost petrecere în familia celebrelor surori! Mama lor, Lucica Luciu, a împlinit o frumoasă vârstă și au sărbătorit-o așa cum au știut ele mai bine. Pe lângă darurile și urările copleșitoare pe care i le-a făcut în privat, fata sa cea mică a postat o fotografie de colecție. Internauții au analizat cu mare atenție imaginea rară și au încercat să își dea seama dacă Iuliana seamănă mai mult cu mama ei sau Nicoleta Luciu.

Iuliana și Nicoleta Luciu, poză de album alături de mama lor

După cum puteți vedea în captura de mai jos, selfie-ul în care apar vedetele și mama lor a fost realizat lângă bradul de Crăciun. Unii dintre fanii Iulianei și ai Nicoletei Luciu au remarcat că cea care le-a dat viață și-a schimbat look-ul și nu mai poartă roșcatul pe care îl avea în urmă cu câțiva ani. Și soția lui Zsolt Csergo pare că a “păcălit” bine timpul… desigur, nu doar cu ajutorul alimentației și sportului, ci și cu intervențiile făcute în cabinetul medicului estetician; ultima dată când s-a lăsat pe mâinile specialiștilor a fost înainte de sărbători.

“La mulți ani, mama noastră frumoasă! Să fii sănătoasă! Te iubim foarte mult!”, a scris prezentatoarea emisiunii “Ghicește vedeta” pe contul ei de Instagram.

Fanii îndrăgitelor surori s-au întrecut în urări pentru femeia care le-a dat viață.

“Foarte frumoase toate trei! Așa mamă, așa fiice. La mulți ani sănătoși”, “Să vă trăiască, să fie sănătoasă, să vă bucurați mulți ani alături de ea”, “La mulți ani sănătoși, fericiți și împliniți alături de cei dragi!!!”, “La mulți ani! Ce superbă e mami tău!”, “La mulți ani, doamnă, aveți două frumuseți” sunt cinci dintre mesajele strânse de postarea Iulianei Luciu.

Ieri, 9 ianuarie, a fost ziua de naștere a Lucicăi Luciu, iar fata cea mică i-a transmis un mesaj emoționant © Instagram
Ieri, 9 ianuarie, a fost ziua de naștere a Lucicăi Luciu, iar fata cea mică i-a transmis un mesaj emoționant © Instagram

Nu rata: Ce meserie are, la bază, Nicoleta Luciu. Nimeni nu s-a gândit la asta!

Nicoleta Luciu, căsătorită cu Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo și-au unit destinele la șapte ani de la primul sărut. Nunta a avut loc pe 21 aprilie 2012. Primul copil al cuplului a venit pe lume într-o clinică din Ungaria pe 22 septembrie 2008. El a primit numele tatălui: Zsolt. Nicoleta Luciu a devenit mămică de tripleți pe 1 octombrie 2011. Ea a născut prin cezariană, cu o lună înainte de termen. Minunile au primit note din partea medicilor în jurul orei 17:30, la spitalul Polizu din București. Prima care a venit pe lume a fost micuța Kim, care a cantarit 2,250 kg, i-a urmat fratele ei, Karoly, care a avut la naștere 2,200 kg și apoi Kevin, care a cântarit 2,100 kg.