Iuliana Beregoi, idolul a sute de mii de copii, și-a făcut celebră mama pe TikTok! Cum se distrează cele două în izolare

Publicat: 09/04/2020 | 22:22

Iuliana Beregoi, idolul a sute mii de copii, și-a făcut celebră mama pe aplicația unde adolescenta are o comunitate imensă de fani. Izolată la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus, tânăra artistă a provocat-o pe mama sa la un challenge de excepție.

Iuliana Beregoi, tânăra senzație a noilor generații, și-a învățat mama cum să utilizeze aplicația TikTok. Aceasta a supus-o mai întâi unui test fulger, printr-un challenge.

@iulianaberegoi##fy ##foryou ##funny♬ sunet original – iulianaberegoi

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu face trafic de… leuștean! Vedeta și-a pus verdețurile și pe cap! VIDEO

@iulianaberegoi##fy ##foryou

♬ original sound – irena_lander

La 16 ani este idolul a sute de mii de copii

La 16 ani, Iuliana Beregoi este idolul a sute de mii de copii, umple săli întregi de spectacole și are propriul ei serial pe YouTube. A cucerit inimile adolescenţilor din România, Republica Moldova şi Rusia. Are peste 700.000 de abonaţi la canalul ei de YouTube. Cântă, dansează, joacă şi este unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri. Adolescenta este originară din Republica Moldova și cântă de la patru ani.

„De-atunci mama a observat că mie îmi place să cânt și eu o rugam pe mama să mă dea undeva, la un studio de muzică și dans, și am început să merg la diferite concursuri, la festivaluri, până am ajuns la un festival, la Music for Kids, unde l-am cunoscut pe Cătălin Dascălu, și de aici am început mai mult să muncesc”, a povestit adolescenta.

Recent, adolescenta și-a făcut celebră și bunica pe canalul său de YouTube.