Iulian Pope, prim-vicepreședinte al Federației SANITAS: ”Am cerut Guvernului să vină cu protocoale concrete„

Publicat: 19/03/2020 | 13:22

Iulian Pope, prim-vicepreședinte al Federației SANITAS, a declarat la GÂNDUL LIVE că a solicitat Guvernului României protocoale concrete în ceea ce privește epidemia de coronavirus deoarece lucrurile trebuie știute din timp de toată lumea.(CITEȘTE ȘI: MĂSURĂ EXTREMĂ PENTRU CEI CARE NU RESPECTĂ IZOLAREA! ORDONANŢA MILITARĂ CARE PERMITE INTERVENŢIA ARMATEI! LUDOVIC ORBAN A FĂCUT ANUNŢUL)

„E foarte greu să ajutăm doar noi societatea. Ne îngrijorează lipsa materialelor de protecție și a testelor. Noi suntem în contact direct cu colegii noștri din majoritatea spitaleelor publice din România. Lipsa este generală. Și cei care au, nu au suficiente pentru ceea ce urmează”, a declarat Iulian Pope, GÂNDUL LIVE.

Criza materialelor medicale de protecție

Acesta a mai precizat faptul că a solicitat Guvernului României să identifice societăți care pot comercializa materiale de protecție.(NU RATA: MEDICUL CARE A VINDECAT 15 ROMÂNI DE CORONAVIRUS ÎN TIMIŞOARA! SCHEMA DE TRATAMENT CARE A DAT ROADE)

„Ieri am participat la o ședință la nivelul Guvernului și am solicitat în mod expres acestuia să identifice societăți care pot comercializa și au pe stoc în acest moment materiale de protecție. Acesta este scopul Guvernului astăzi: să găsească soluții”,  a mai specificat prim-vicepreședintele Federației Sanitas din României, în emisiunea prezentata de Emma Zeicescu.