Iulia Vântur și Salman Khan, în direct din India. Prima apariție Tv a celor doi: „Suntem în izolare de mai mult de o lună”

Publicat: 17/04/2020 | 18:57

Acum ceva ani în urmă, exact când cariera ei în televiziune atinsese cote maxime, Iulia Vântur a uimit pe toată lume, când a decis să renunțe la tot și să se mute în India. S-a vorbit mult timp despre relația ei cu actorul Salman Khan, pentru care a făcut această schimbare radicală.

Dacă cei doi la început și-au ascuns relația și au declarat ca sunt doar prieteni, cu timpul lucrurile au devenit imposibil de negat. Se pare că Iulia Vântur are o relație solidă și că sacrificiul pe care l-a făcut a meritat. (CITEȘTE ȘI: IULIA VÂNTUR, SFÂȘIATĂ DE DURERE, DUPĂ MOARTEA UNEIA DINTRE CELE MAI DRAGI PERSOANE: „AI PLECAT PREA DEVREME”)

Recent, Iulia Vântur a intrat în direct din India, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, iar în timp ce povestea despre viața de acolo, în cadru a intrat chiar actorul Salman Khan. Aceasta a fost prima apariție împreună a celor doi la televizor. (VEZI ȘI: IULIA VÂNTUR, DATĂ ÎN JUDECATĂ ÎN ROMÂNIA! RISCĂ SĂ PIARDĂ ”ZESTREA” PE CARE I-AU PREGĂTIT-O PĂRINȚII)

 „Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied și a venit fără să mă anunțe. Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei.

Avem spațiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spațiu destul de mare de mișcare. M-am gândit și la prietenii care sunt închiși într-un apartament și nu au unde să se miște.

Am vorbit și cu părinții mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrățișez, să fiu cu ei. Nu am mai fost de mult cu ei de Paște”, a declarat Iulia Vântur.

Iulia Vântur, decizia de a se muta în India

În anul 2012, Iulia Vântur a decis să părăsească România și să se mute în India. Acolo, a trăit alături de iubitul ei celebru la Bollywood, un actor, producător și cântăreț, Abdul Rashid Salim Salman Khan. Această mutare, chiar dacă a fost grea a ajutat-o să se redescopere.

„M-a încercat teama, nu e uşor să laşi tot ce ai construit şi să o iei de la zero. În India a trebuit să o iau de la zero ca individ, să mă adaptez unei lumi noi, diferite. A fost şi este un proces personal transformator intens. India mi-a oferit oportunitatea să redescopăr cine sunt dincolo de job, nume, statut, fără prietenii de-o viaţă, familie şi mediul cunoscut”, a declarat Iulia, într-un interviu pentru VIVA.