Iulia Vântur, sfâșiată de durere, după moartea uneia dintre cele mai dragi persoane: „Ai plecat prea devreme”

Publicat: 31/03/2020 | 08:17

Iulia Vântur trece prin momente cumplite și este în doliu, după ce una dintre cele mai dragi persoane ale ei s-a stins din viață mult prea repede. Se pare că este vorba despre nepotul lui Salman Khan. 

Plecată de ceva vreme din România, îndemnată de iubirea pe care i-o poartă lui Salman Khan, Iulia Vântur trece acum prin momente cumplite.

Vedeta este în doliu, după ce nepotul actorului indian s-a stins din viață, din cauza unor probleme de sănătate. Iulia Vântur a vrut să împărtășească vestea cu fanii ei de pe rețelele de socializare, mai ales ținând cont de faptul că a fost extrem de atașată de nepotul lui Salman Khan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

As u said “we fall, we break, we fail but then we rise, we heal, we overcome” @aaba81 u left too soon ????????❤️ #realstrong #rip

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia) pe

„După cum spuneai „cădem, nu reușim, dar apoi ne ridicăm, ne vindecăm, depășim” @ aaba81 Ai plecat prea devreme ????????❤️”, a scris Iulia Vântur pe contul său de Instagram, despre tragedia dintre care trece și depsre pierderea suferită.

De asemenea, și Salman Khan a împărtășit suferința cu urmăritorii săi din mediul online. Actorul a postat și el un mesaj dureros, pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu el și nepotul său.