Iulia Vântur se pregătește să devină mamă pentru prima oară: ” Un copil este dar de la Dumnezeu”

Publicat: 25/06/2020 | 11:07

A părăsit România pentru bărbatul iubit, iar acum, planurile ei se îndreaptă într-o direcție pe care orice femeie și-o dorește. Iulia Vântur se pregătește să devină mamă pentru prima dată și susține că Salman Khan este fix bărbatul pe care l-a visat întotdeauna.

Iulia Vântur trăiește în India de 5 ani, acolo unde și-a găsit dragostea vieții sale. Pentru că are parte de fericire și împlinire, vedetei nu i-a fost prea greu să renunțe la România și la viața pe care o construise aici, pentru a pleca de tot și pentru a-și urma inima.

NU RATA – IULIA VÂNTUR RUPE TĂCEREA DIN INDIA! ASTA FACE ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ: ”BEAU ȘI CÂTE UN…”

Alături de Salman Khan trăiește o poveste de dragoste de durată și se pare că cei doi sunt puși pe fapte mari, căci Iulia Vântur a vorbit recent despre cea mai mare dorință a ei: aceea de a deveni mămică. La întrebarea dacă își dorește să rămână însărcinată, Iulia Vântur a dezvăluit pentru click.ro că așteaptă cu nerăbdare momentul în care acest lucru va deveni realitate.

„Am răspuns de multe ori la această întrebare. Și am spus că atunci când Cel de Sus va decide că este momentul să am un copil, voi fi bucuroasă. Un copil este dar de la Dumnezeu” a spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur, îndrăgostită nebunește de Salman Khan

Despre bărbatul vieții sale, Iulia Vântur are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Pe Salman Klan îl descrie ca fiind un bărbat special.

CITEȘTE ȘI – IULIA VÂNTUR A ANUNŢAT CĂ ÎL FACE TATĂ PE SALMAN KHAN! ERA DE AŞTEPTAT: „UN COPIL ESTE UN DAR”

„Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie” a zis Iulia Vântur, pentru sursa citată. Despre revenirea în România, Iulia Vântur a spus: „Când se deschide aeroportul din India. Acum e închis. Aici nu s-a atins încă vârful pandemiei, urmează, nu știu cum vor evolua lucrurile, însă mergem cu speranță și credință înainte. Să aveți grijă de voi! Și să faceți ca fiecare clipă din viață voastră să conteze!”.