Iulia Vântur s-a întors în România! Adevăratul motiv pentru care vedeta a luat această decizie 

Publicat: 11/05/2021 | 08:21

De mai bine de șase ani, Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar când românca a anunțat că se întoarce acasă, multe persoane au crezut că relația dintre cei doi întâmpină probleme. Nimic mai fals! Cei doi sunt parteneri atât în viața personală, cât și în cea profesională, iar de curând au lansat o melodie împreună. Sosirea Iuliei Vântur acasă a fost prilej de mare bucurie în familia ei. Mama vedetei a întâmpinat-o cu lacrimi în ochi. 

Pitită după poartă și plină de emoții, Iulia Vântur și-a surprins mama, apărând în fața ei. Femeia nu și-a mai putut stăpâni emoțiile, a început să plângă, a strâns-o în brațe și a început să țipe de bucurie. Revederea a fost una foarte emoționantă atât pentru Iulia, cât și pentru mama acesteia.

Acest lucru s-a putut vedea din filmulețul pe care fosta prezentatoare de la „Dansez pentru Tine” l-a postat pe Instagram, dar și din descrierea care a însoțit filmulețul. În plus, Iulia Vântur a ținut să le precizeze urmăritorilor săi că le va explica în curând de ce s-a întors în România.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

” Nu există dragoste mai mare ca dragostea de mamă. Și nu voi putea vreodată să îi mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângâiere mi-a adus toată viața. Recunoscătoare pe viață… pentru viață, mă simt binecuvântată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfârșit, după atâta vreme???? Vă povestesc totul în curând”, este mesajul postat de Iulia Vântur în dreptul filmării.

CITEȘTE ȘI CUM S-AU COMPORTAT IULIA VÂNTUR ȘI SALMAN KHAN LA PRIMA APARIȚIE TV ÎN ROMÂNIA. CEI DOI AU FOST COPLEȘIȚI DE EMOȚII LA EMISIUNEA LUI MĂRUȚĂ | VIDEO

Iulia Vântur, declarații despre viața în India

În urmă cu aproape zece ani, Iulia Vântur pleca din televiziune și se muta definitiv în India. În 2014 a fost momentul în care vedeta și-a făcut debutul ca actriță pe meleagul indian, fiind distribuită în pelicula „O teri”. Însă lucrurile nu sunt atât de ușoare și frumoase pe cât par din exterior, iar din acest motiv, Iulia a povestit cum a fost parcursul acesta.

” Călătoria asta pe care am făcut-o în India cu siguranță aveam nevoie de ea. Din punct de vedere emoțional, simt că am crescut foarte mult. Chiar și profesional, am experimentat atât de mult, am descoperit atât de mult chiar și prin experiențele astea profesionale, dar mai ales prin cele personale și așa cum spuneam: avându-te doar pe tine, înveți atât de multe despre tine, despre viață, despre oamenii din jur și înveți, de fapt, cum să îţi manageriezi viața, de fapt.

Eu știam că pot, dar pentru părinții mei, una la mână pentru că sunt singurul copil, sunt fată și sunt într-o țară străină, la ei grijă e și mai mare”, a spus Iulia Vântur la Antena 3.

VEZI ȘI IULIA VÂNTUR A POSTAT O POZĂ RARĂ ALĂTURI DE SALMAN KHAN. CE A SPUS ACTORUL INDIAN DESPRE O POSIBILĂ NUNTĂ CU FRUMOASA ROMÂNCĂ

Sursă foto: captură video Antena 3