Iulia Vântur rupe tăcerea din India! Asta face în fiecare dimineață: ”Beau și câte un…”

Publicat: 22/06/2020 | 11:30

Iulia Vântur se află într-o regiune de vis din India, unde a prins-o pandemia de coronavirus. A rămas acolo, în izolare, alături de celebrul ei iubit și de mulți prieteni. Ce face Iulia în fiecare dimineață? Sportul este de neînlocuit. ace cardio pe stomacul gol. Abia apoi mănâncă.

CITEȘTE ȘI: SALMAN KHAN, ÎN DOLIU DUPĂ MOARTEA UNEI PERSOANE IMPORTANTE DIN VIAȚA LUI, RĂPUSĂ DE CORONAVIRUS. MESAJUL TRANSMIS DE IULIA VÂNTUR

”Nu sunt matinală. Mă culc târziu și mă trezesc pe la 9-10, depinde. Fac cardio când mă trezesc, nu mănânc, beau o cafea și puțină apă călduță cu oțet de mere. Câteodată dau și un shot de lămâie pe gât. Fac cardio în aer liber sau în sală. Abia după aceea mănânc. 

Aici, unde ne-a prins pandemia, suntem mai mulți, în izolare. Mâncarea indiană este foarte gustoasă, dar e preparată cu foarte mult ulei. La amiază mănânc preperate indiene, dar seara am o masă mai ușoară.

Izolarea m-a prins într-un loc special, cu natură, munți. Fac exerciții zilnic. De toate, și kickboxing. Pot spune că suntem norocoși, avem muntele în spate…”, a dezvăluit Iulia Vântur, la Vorbește Lumea, de pe Pro TV.

Iulia Vântur rupe tăcerea din India!

Iulia Vântur, aflată în India, în izolare într-un mirific loc din natură, povestea, în urmă cu doar câteva zile, că se gândește la o famielie. „Mi-ar plăcea să am o familie, mi-ar plăcea să am un copil, dar așa cum am mai spus, ideea e că trebuie să vină de la Dumnezeu, acest dar, pentru ca într-adevăr, un copil este un dar. Prioritatea numărul unu e sa fiu fericită. Și asta înseamnă să mă fac eu pe mine fericită, oricum pot. Asta este prioritatea mea numărul unu. Cu familie, fără familie, cu copil, făra copil, știu că vrei sa întrebi asta. Ideea este să fiu fericită”, a mărturisit Iulia la Antena Stars.

Iulia Vântur avea să mai spună că a simțit presiunea venită din partea familiei ei în acest sens. „După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?». A fost ultima dată când am primit întrebareând mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a mai spus Iulia Vântur, din India, unde s-a mutat de mai mulți ani.