Iulia Vântur, învingătoare la tribunal. De ce a fost dată în judecată vedeta de un vecin. Totul are legătură cu averea sa de la Iași

Publicat: 08/12/2020 | 11:19

Iulia Vântur a reușit, de curând, să câștige în primă instanță, la Iași, un proces care îi fusese intentat ei și tatălui ei, Valentin, de către un vecin. Fosta prezentatoare TV a fost dată în judecată și risca să piardă casa părinților ei.

Mai exact, procesul intentat de Constantin Ursu vedetei de televiziune Iulia Vântur și tatălui ei, Valentin, a început pe 1 august 2019 și nu este nici pe departe terminat, scrie Bzi.ro.

Citește și: Iulia Vântur, reacție oficială după ce s-a spus că familia lui Salman Khan are legătură cu scandalul cu droguri din Mumbai. Vedeta neagă implicarea

Ce a cerut reclamatul Constantin Ursu magistraților

Reclamantul le-a cerut magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să dispună anularea unui titlu de proprietate pe un bun imobil. Acel titlu de proprietate îi privește în mod direct pe Iulia Vântur și pe tatăl ei.

„Instanța respinge acțiunea civilă formulată de reclamantul-pârât Constantin Ursu în contradictoriu cu pârâții-reclamanți Valentin Vântur, Iulia Vântur și pârâții Comisia Județeană de Fond Funciar Iași, Geanina Ursu și Mihaela Ursu, având ca obiect fond funciar – constatare nulitate absolută titlu de proprietate.

Respinge cererea de modificare a acțiunii, așa cum a fost formulată și motivată de pârâții-reclamanți Valentin Vântur și Iulia Vântur”, au precizat judecătorii ieșeni.

Acum vedeta urmează să vadă dacă sentința va fi sau nu contestată. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca judecătorii de la instanța superioară să stabilească ce se va întâmpla în continuare în procesul Iuliei Vântur.

Nu rata: Iulia Vântur, accidentată în India. Ce s-a întâmplat cu fosta prezentatoare de la Pro TV