Iulia Vântur, despre viața în India! Cum a reușit vedeta să se adapteze și ce sacrificii a trebuit să facă. „N-a fost ușor”

Publicat: 19/06/2021 | 17:29

De mulți ani, Iulia Vântur a părăsit plaiurile natale și s-a mutat în India, alături de iubitul ei Salman Khan. Vedeta a trebuit să își reconstruiască viața și să se adapteze la o lume care îi era străină și la o cultură total diferită. Începutul a fost greu, însă acum Iulia Vântur este cât se poate de împlinită și fericită.

Iulia Vântur se află în vizită în România. După o lungă perioadă, aceasta s-a întors acasă și a putut să petreacă mai mult timp cu familia ei. Invitată în cadrul unui podcast, vedeta a vorbit despre experiența ei din India și despre cât de greu i-a fost atunci când a decis că se va muta. Viața ei s-a schimbat complet și la fel a făcut și ea. (CITEȘTE ȘI: IULIA VÂNTUR SE BUCURĂ DE TIMPUL PETRECUT ÎN ROMÂNIA! CE I-A LIPSIT CEL MAI MULT: „LUCRUL PE CARE NU L-AM FĂCUT DE ANI DE ZILE.”)

„Să-ți lași oamenii dragi și tot universul tău în care erai regina. Eu îmi făceam programul, eu luam deciziile pentru mine fără să afectez pe altcineva, mă refer la familia mea… Acolo dintr-odată, în India, a trebuit să mă adaptez la o lume, care nu era a mea, o lume în care nimeni nu mă știa, habar n-aveau cine e fata asta a venit în India… și n-a fost ușor. A fost o călătorie care m-a dus într-un loc în care-mi doream, dar nu credeam că pot să ajung. Cel puțin nu în felul în care am ajuns”, a declarat Iulia Vântur.

„Aș lua-o de la capăt”

Deși recunoaște că începutul a fost destul de greu, Iulia Vântur ar face din nou aceleași alegeri. Vedeta este extrem de încântată de viața pe care o are acum și nu ar schimba nimic.

Se întâmplă un lucru atunci când e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai târziu. Momentul perfect pentru mine a fost în 2011, atunci am fost pentru prima data în India, dar a fost așa o vacanță, nu mi-am plănuit-o eu.

Viața m-a dus acolo. În momentul în care am plecat din aeroport din Mumbai, îmi venea să plâng că plecam de acolo. Mi-am promis ca o să mă întorc acolo. Ultimii ani au fost pentru mine transformatori. Dacă ar fi să mai trăiesc o dată aceeași experiență, aș lua-o de la capăt”, a mai spus Iulia Vântur.

(VEZI ȘI: IULIA VÂNTUR SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ MĂMICĂ? MĂRTURISIREA SINCERĂ FĂCUTĂ + CE SFATURI PREȚIOASE I-A DAT SALMAN KHAN)

 

Sursa foto: Instagram