Iulia Vântur, dată în judecată în România! Riscă să piardă ”zestrea” pe care i-au pregătit-o părinții

Publicat: 15/03/2020 | 23:51

De dragul lui Salman Khan, Iulia Vântur s-a stabilit în India, dar nu scapă de problemele din România. Prezentatoarea TV a fost dată în judecată și riscă să piardă ”zestrea” pe care i-au pregătit-o părinții. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare. (VEZI ȘI: Iulia Vântur a revenit în România… Ne-a arătat inelul şi a vorbit prima oară despre sarcină)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare și de ultimă oră legate procesul în care este implicată vedeta care se iubește cu vestitul star bollywoodian Salman Khan.

Riscă să-și piardă ”zestrea”

Chiar dacă s-a stabilit în India de dragul iubitul ei, Iulia Vântur n-a scăpat de problemele din țară. Frumoasa prezentatoare TV este citată într-un proces alături de tatăl ei. Potrivit unuor surse D.A.S. categoria A, Iulia Vântur și Valentin Vântur, părintele ei, au fost chemați în instanță de către un ieșean. Procesul, care se află pe rolul Judecătoriei Iași, are ca obiect: fond funciar, nulitate absolută titlu de proprietate. (NU RATA: IULIA VÂNTUR S-A “DISTRAT“ DOUĂ ORE PE TELEFON LA FRATELLI MAMAIA)

Din câte se pare, ieșanul care a deschis acțiunea în instanță solicită anularea titlului de proprietate al unui teren cu care tatăl vedetei, Valentin, a fost împroprietărit și pe care îl pregătise, cel mai probabil, ca ”zestre” fiicei sale. Cu alte cuvinte, dacă magistrații de la Judecătoria Iași îi vor da dreptate respectivului bărbat, tatăl Iuliei Vântur riscă să piardă proprietatea. (VEZI ȘI: TOCMAI ACUM S-A AFLAT. CE A FĂCUT SALMAN KHAN DE FAȚĂ CU IULIA VÂNTUR ÎN NOAPTEA DE REVELION.)

Iulia Vântur, dată în judecată în România!

Succes la Bollywood

Iulia Vântur a început deja să-și facă un nume la Bollywood. Vedeta a primit un rol într-un film de lung metraj, apare în emisiuni de televiziune și show-uri mondene, iar relația ei cu superstarul Salman Khan ține prima pagină a marilor ziare din India. (NU RATA: IMAGINI RARE CU IULIA VÂNTUR LA 25 DE ANI. CUM ARĂTA VEDETA CÂND PREZENTA ȘTIRILE LA PRO TV)

Fosta prezentatoare TV a jucat în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, regizat de Prem Soni. Iulia Vântur interprezează rolul Giuliei, o tânără de origine poloneză care – îndrăgostită de India – decide să se mute şi se căsătoreşte cu un indian. Povestea de dragoste ia însă o altă întorsătură.

Iulia Vântur s-a stabilit în India de dragul lui Salman Khan

Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980 în Iaşi. Ea a fost prezentatoare de televiziune, actriță și model. Iubitul ei, pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, a venit pe lume pe 27 decembrie 1965 în Indore, India. El este actor, producător şi cântăreţ. Celebrul star de la Bollywood are patru fraţi, care sunt şi ei prezenţi în lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri. (CITEȘTE ȘI: BIANCA A DEPUS PLÂNGERE LA POLIȚIE PENTRU AGRESIUNE ȘI ȘANTAJ ÎMPOTRIVA FOSTULUI SOȚ! + A OBȚINUT DEJA ORDIN DE PROTECȚIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)