Iulia Vântur, anunț imprevizibil după șase ani de relație cu Salman Khan: „Mă întorc acasă”

Publicat: 06/05/2021 | 15:51

Iulia Vântur este stabilită de aproximativ șase ani în India, acolo unde locuiește alături de partenerul ei Salman Khan. Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a dat un anunț surprinzător: revine în curând în țară.

Într-un interviu recent, Iulia Vântur a mărturisit că se află într-un nou proiect cu iubitul ei, cu o nouă piesă lansată pentru un film în care joacă Salman Khan.

„Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. – între timp a ajuns la 90 de milioane). Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare”, a declarat Iulia Vântur la emisiunea „La Măruță”.

„Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?”, a adăugat Iulia Vântur.

VEZI ȘI: S-a aflat unul dintre secretele relației lui Salman Khan cu Iulia Vântur! Andreea Raicu a fost cea care l-a divulgat: “Înseamnă că știi, dacă ne întrebi”

Iulia a vorbit și despre situația pandemică din India.

„Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor”, a mai spus vedeta. Iulia Vântur a mărturisit că a încercat să vopsească ouă de Paște, doar că nu prea a reușit. „Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”, a mărturisit Iulia Vântur pentru PRO TV.