Iulia Vântur, alături de români, din India! Ce mesaj emoționant a transmis vedeta

Publicat: 25/03/2020 | 18:19

În această situație de criză, Iulia Vântur, iubita celebrului actor Salman Khan, a transmis un mesaj emoționant românilor. Blondina se află în acest moment în India, acolo unde locuiește de câțiva ani.

În India au fost raportate 606 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus și 10 pacienți decedați până la acest moment.

Mesajul Iuliei Vântur din India

”Trăiește-ți viața ca un fluture, ia o pauză, dar niciodată nu uita să zbori”, este mesajul transmis fanilor pe contul său de socializare.

CITEȘTE ȘI: Adrian Sârbu, scrisoare pentru Ludovic Orban în numele presei din România: ”Vă propun câteva soluții rapide”

Fosta vedetă Pro TV s-a mutat de câțiva ani în India, unde are o carieră de model, este actriță, dar și cântăreața. Se știe că, în plan personal, aceasta a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o frumoasă poveste de dragoste cu starul de Bollywood, Salman Khan.

Iulia Vântur s-a născut la data de 24 iulie, anul 1980, în Iași. Este o prezentatoare de televiziune, actriță și model. S-a remarcat îndepsebi în rolul de coprezentator al uneia dintre cele mai populare și longevive show-uri din România, și anume ”Dansez pentru tine”, alături de Ștefaan Bănică Jr.

CITEȘTE ȘI: Ioana Tufaru şi-a pus copilul în pericol! Ce i-a făcut în plină epidemie de coronavirus