Iulia Vântur, ai văzut asta? Salman Khan și-a bătut joc de un fan și riscă să fie declarat persona non grata| VIDEO

Publicat: 03/02/2020 | 12:58

Celebrul actor indian Salman Khan se află în centrul unui scandal de proporții, asta după ce a avut o ieșire nervoasă la adresa unui fan care dorea să facă un selfie cu vedeta Bollywwod, abia sosită pe Aeroportul Internațional Goa.

Cu siguranță, și Iulia Vântur a văzut imaginile respective – au devenit virale într-un timp foarte scurt -, trăgând concluziile care se impun. Nu știm dacă frumoasa vedetă i-a dat sau nu dreptate actorului, însă incidentul a fost ”răsucit” pe toate fețele în mass-media. Fanul respectiv nu s-ar fi așteptat la așa ceva, înSă actorul indian i-a smuls telefonul din mână și a trecut, încruntat, mai departe. Incidentul a avut loc în Goa, acolo unde Salman Khan filmează pentru pelicula ”Radhe: Your Most Wanted Bhai”. Salman a aterizat marți dimineață pe Aeroportul Internațional Goa din Dabolim, iar ieșirea sa nervoasă i-a determinat pe oficialii NSUI să ceară scuze publice.

Președintele Goa NSUI, Ahraz Mulla, într-o scrisoare către ministrul Sawant, a menționat că incidentul este unul ”deplorabil”, cerând scuze în numele actorului. Nimeni nu a înțeles, încă, ieșirea lui Salman Khan, cu atât mai mult cu cât, fiind un actor celebru, este conștient de dorința fanilor săi de a imortaliza momente alături de el. Din primele informații a reieșit că fanul respectiv era chiar unul dintre angajații aeroportului, cu toate că aceștia au fost avertizați să nu încerce să facă selfie-uri cu invitații VIP.