Iulia Vântur a avut probleme în timpul izorării: „Mă temeam de depresie, de ziua de mâine…”

Publicat: 25/06/2020 | 21:32

Fosta vedeta ProTV, Iulia Vântur, a vorbit, într-un interviu recent, despre stările pe care le-a trăit în izolare, în India, departe de familiei și prieteni.

Blonda locuiește de cinci ani la Mumbai, alături de iubitul ei, Salman Khan (54 ani), un celebru star de la Bollywood. Cei doi au petrecut izolarea de aproape 3 luni, petrecută la casa de vacanță a vedetei, aflată chiar în mijlocul junglei, dar și despre ce proiecte speciale pregătește acum.

Citește și: Iulia Vântur se pregătește să devină mamă pentru prima oară: ” Un copil este dar de la Dumnezeu”

Iulia spune că, deși se afla în mijlocul paradisului, a avut probleme să se adapteze la noua situație. „Sunt de 3 luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea 2 săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi.

Nu am reușit să văd decât 5 filme în atâtea luni. După 2 săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție. Am învățat foarte multe despre mine în izolare”, a declarat Iulia Vântur pentru Click!.

Cu ce și-a ocupat timpul

Totodată, Iulia a vorbit și despre activitățile care i-au umplut timpul în această perioadă critică. „După 3 luni și jumătate de izolare pot spune că nici acum nu-mi ajunge timpul să fac tot ce îmi doresc, zilele se scurg repede pentru că nu sunt singură în izolare.

Fac cardio, sală, yoga, streching, kickboxing, merg cu bicicleta, fac echitație și destul de multă mișcare în aer liber. Sunt norocoasă că am rămas “blocată” la casa de vacanță, unde mă bucur de natură, de aer curat și sunt mult mai ferită de pericolul de a contacta virusul”, a mai spus fosta vedeta ProTV.

Nu rata: Iulia Vântur rupe tăcerea din India! Asta face în fiecare dimineață: ”Beau și câte un…”

Cum arată o zi oarecare de-a ta în India

Mai mult, Iulia susține că viața în India este liniștită pentru ea, iar zilele seamănă între ele. „Fiecare zi e diferită, de regulă, însă acum, în izolare, zilele trec printr-o oarecare rutină: meditație, cafeaua de dimineață cu prietenii, cardio și gym, fac antrenament cu Cristi Geamăn prin zoom, chiar dacă el e în România, iar eu în India.

Dacă vrei, poți! Apoi prânz, lecția de canto, bicicletă sau yoga, streching, masterclass-uri de actori, muzică, timp petrecut cu prietenii, întâlniri “prin telefon”. Mai și muncesc în izolare: am dublat pentru filmul pe care l-am filmat în urmă cu 4 luni, în Londra “Leila&Manju”, am înregistrat câteva piese.

Una dintre ele a fost compusă în aceeași frecvență cu cea a pământului, ca o rugăciune, în scop caritabil, pentru a strânge fonduri pentru familii nevoiașe. Am fost parte în diverse acțiuni umanitare, în special în această perioadă, când oamenii au fost în impas”, a mai spus Iulia.

Citește mai multe AICI