Iulia Vântur a anunţat că îl face tată pe Salman Khan! Era de aşteptat: „Un copil este un dar”

Publicat: 08/06/2020 | 08:31

Iulia Vântur a vorbit de curând, la un post TV, despre prioritățile pe care le are acum în viață, legate în special de relația pe care o are cu Salman Khan.

Concret, blonda s-a hotărât că a venit moment ca ea și iubitul ei să devină părinți, dar, în același timp, spune că cel mai important lucru pentru ea este să fie fericită.

Citește și: Salman Khan, în doliu după moartea unei persoane importante din viața lui, răpusă de coronavirus. Mesajul transmis de Iulia Vântur

„Mi-ar plăcea să am o familie, mi-ar plăcea să am un copil, dar așa cum am mai spus, ideea e că trebuie să vină de la Dumnezeu, acest dar, pentru ca într-adevăr, un copil este un dar.

Prioritatea numărul unu e sa fiu fericită. Și asta înseamnă să mă fac eu pe mine fericită, oricum pot. Asta este prioritatea mea numărul unu. Cu familie, fără familie, cu copil, făra copil, știu că vrei sa întrebi asta. Ideea este să fiu fericită”, a mărturisit Iulia la Antena Stars.

A simțit presiunea de a avea copil

Iulia a recunoscut că la un moment dat, a simțit presiunea din partea familiei, cu privire la căsătorie. „După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?».

Nu rata: Cu lacrimi în ochi, Iulia Vântur a vorbit despre nunta cu Salman Khan: “Să îți petreci viața cu cineva…”

A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a mai adăugat vedeta.

Viață împărțită în două

Sufletul pereche și l-a găsit la mii de kilometri depărtare de țara natală. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a făcut-o să se concentreze mai mult pe cariera muzicală, iar în India, Iulia Vântur a făcut furori cu vocea sa.

Pe lângă muzică, vedeta, care s-a mutat din România în 2012, se ocupă și de cinematografie. Ori de câte ori are timp, ea revine în România, unde sunt părinții și prietenii ei.

S-ar putea să îți placă și: Salman Khan, prins în flagrant! Imaginile infidele pe care Iulia Vântur n-ar fi vrut să le vadă vreodată VIDEO