Iulia Albu, suspectă de coronavirus, mesaj îngrijorător pe Facebook: ”Suntem toți 3 sub observatie medicală”

Publicat: 12/01/2021 | 10:52

Iulia Albu, suspectă de coronavirus, a postat un mesaj îngrijorător pe Facebook. Stilista și-a anunțat fanii că nu va fi prezentă în platou pentru rubrica pe care o are, ”Marțea Neagră cu Iulia Albu”.

Războiul dintre Iulia și Mihai Albu nu pare să ajungă la sfârșit. Mai nou, stilista a făcut acuzații dure la adresa soțului ei. Aflându-se în grija tatălui ei, Mikaela ar fi participat la un Revelion organizat de vecinul lui Mihai Albu, unde au participat nouă persoane care nu au respectat regulile impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus.

Iulia Albu a menționat în urmă cu cinci zile că atât ea ea, cât și fiica ei vor merge să se testeze. Iar, acum, stilista a precizat că nu va fi prezentă pentru rubrica pe care o are întrucât ea, iubitul și fiica ei se află sub observație medicală. Tototdată, Iulia Albu nu a spus dacă unul dintre ei s-a infectat sau nu cu noul coronavirus.

”Din păcate… In cazul în care vă întrebați de ce postez aceste fotografii mai vechi, motivul nu este unul îmbucurător… având în vedere ca știți deja ceea ce s-a întâmplat de acest Revelion, suntem toți 3 sub observație medicală. Din acest motiv, mâine, la Marțea Neagră cu Iulia Albu, cel mai probabil ne vom vedea Live, pe Skype, și nu în studio așa cum se întâmpla de obicei. Fiți responsabili. Purtați masca”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Iulia Albu, aflată sub observație medicală

”Eu mă tem real”

Securea războiului dintre Iulia și Mihai Albu nu a fost îngropată. Cei doi nu par să se înțeleagă în privința programului Mikaelei. Iar, recent, stilista a cerut și un ordin de protecție împotriva fostului ei soț, după ce Mihai Albu a declarat, la televizor, că partenerul vedetei ar încerca să îi ia locul în viața fetiței lor. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE ORDINUL DE PROTECȚIE CERUT DE IULIA ALBU. CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎNTRE STILISTĂ ȘI FOSTUL SOȚ. „NE-AM DESPĂRȚIT DIN CAUZA UNEI GĂINI”)

În fața instanței, Iulia Albu ar fi susținut că s-a simțit amenințată de fostul partener de viață, mai ales că, anterior, între ei s-a acumulat o tensiune din cauza conflictelor de care au avut parte.

”Trebuia să cer acest ordin. Eu mă tem real pentru integritatea mea corporală. Nu știu care este planul lor, dar… Vă rog să mă scuzați, dar am aflat că Mikaela a făcut Revelionul într-un cerc mare de oameni. Într-un apartament de bloc au fost nouă oameni fără mască și acum trebuie să mă duc cu ea să facem acel test.

Țin să precizez faptul că a existat o singură ocazie în care nu a luat-o. De fapt nu i-am dat-o eu. Nu i-am dat-o pentru că trebuia să plecăm din București. I-am scris un mail prin care i-am spus că mă voi revanșa pentru această situație.

De aceste sărbători, Mikaela a fost la el de pe data de 24 decembrie până pe data de 3 ianuarie, deși ar fi trebuit să meargă la el de pe data de 29 până pe data de 1 ianuarie, Ceea ce spune soțul meu sunt doar lucruri menite să mă discrediteze și să îmi facă rău din punct de vedere al imaginii, lucru pe care eu nu-l mai permit. Nimeni nu este obligat să fie supus la acest tir de insinuări”, ne-a mărturisit Iulia Albu.