Iulia Albu o face praf pe Andreea Bănică: „Mi se pare jenant … „

Publicat: 28/04/2021 | 09:04

Iulia Albu nu s-a putut abține nici măcar în Săptămâna Mare! Aflată în platoul emisiunii „La Măruță”, vedeta a comentat ținutele pe care divele din showbiz au ales să le poarte. Cu unele a fost mai blândă, dar când a văzut pozele Andreei Bănică din vacanță a luat foc.

Cunsoscută pentru stilul acid cu care comentează fiecare apariție a vedetelor din România și nu numai, Iulia Albu și-a dat în petec și de data aceasta. Cea care a avut de suferit la rubrica „Marțea Neagră” de la PRO TV, a fost nimeni alta decât Andreea Bănică. Iulia nu a apreciat deloc ținutele pe care artista le-a purtat în vacanța din Kenya.

” E Săptămâna Mare, avem voie să spunem ceva de rău? Eu cred în Dumnezeu. Astăzi avem de discutat și ce s-a întamplat la Oscaruri, dar și aici. Andreea Bănică a fost în Kenya, acolo e nepoliticos să ai părul despletit, să apari mai dezbrăcată.

Mi se pare jenant cum a apărut într-o poză alături de cineva. Se vedea că omul nu se simțea confortabil. Mi se pare bine să citiți când mergeți într-o destinație, să vedeți obiceiurile locului”, a adăugat criticul.

CITEȘTE ȘI REACȚIA UNUI LOCALNIC DIN KENYA, DUPĂ CE A VĂZUT CÂT DE BINE ARATĂ ANDREEA BĂNICĂ

Iulia Albu: „Mai încearcă, ești o fată deșteaptă și o să-ți iasă până la urmă „

Atacurile nu s-au oprit aici! Iulia a sesizat că într-o poză, artista este încălțată cu o pereche de santale cu toc, ceea ce i-a produs o mare durere de cap. În concepția Iulie Albu, este de prost gust să porți tocuri atunci când ești pe iarbă. Cu toate acestea, vedeta a ținut să o încurajeze pe artistă spunându-i să mai încerce pentru că s-ar putea să aibă noroc.

”Nu este nimic mai de prost gust decât să te pozezi în iarbă cu tocuri. Tocurile se pot rupe, se pot umple de noroi. Eu apreciez că încerci să faci content mai de calitate, dar mai încearcă, pentru că ești o fată smart și o să-ți iasă până la urmă.

Și Madonna a mers în Kenya, dar era foarte îmbrăcată, chiar dacă nu avea părul prins”, a mai adăuga Iulia Albu.

VEZI ȘI IULIA ALBU, CU SÂNII LA VEDERE. FOTOGRAFIA CARE A ÎNCINS IMAGINAȚIA INTERNAUȚILOR

Sursă foto: instagram.com