Iulia Albu nu depune armele în lupta cu Mihai Albu. „Eu mă tem real pentru integritatea mea” + „Dânsul este singurul călare pe mătură”

Publicat: 08/01/2021 | 23:42

Mihai și Iulia Albu nu și-au încheiat socotelile nici la nouă ani de la divorț! Războiul dintre cei doi foști soți pare să fie unul fără sfârșit, iar zilele trecute s-a desfășurat o nouă ”bătălie” în sala de judecată de la Tribunalul București. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile celebrei stiliste.

Iulia Albu nu a depus armele după ce, în ajunul Crăciunului, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală au respins cererea de emitere a unui ordin de protecție împotriva fostului partener de viață. Chiar dacă a pierdut pe fond, stilista a atacat decizia cu apel.

În urmă cu doar câteva zile, cei doi foști soți s-au întâlnit din nou în fața instanței de judecată. La finalul ședinței de judecată, Iulia Albu a oferit un interviu fabulos reporterilor CANCAN.RO. Stilista a vorbit deschis despre problemele încă nerezolvate pe care le are cu fostul soț. Atât pe tema ordinului de protecție, dar și despre eterna dispută pe care cei doi o au pe tema programului de vizită a fiicei lor. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE ORDINUL DE PROTECȚIE CERUT DE IULIA ALBU. CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎNTRE STILISTĂ ȘI FOSTUL SOȚ)

”Eu mă tem real”

”Trebuia să cer acest ordin. Eu mă tem real pentru integritatea mea corporală. Nu știu care este planul lor, dar… Vă rog să mă scuzați, dar am aflat că Mikaela a făcut Revelionul într-un cerc mare de oameni. Într-un apartament de bloc au fost nouă oameni fără mască și acum trebuie să mă duc cu ea să facem acel test.

Țin să precizez faptul că a existat o singură ocazie în care nu a luat-o. De fapt nu i-am dat-o eu. Nu i-am dat-o pentru că trebuia să plecăm din București. I-am scris un mail prin care i-am spus că mă voi revanșa pentru această situație.

De aceste sărbători, Mikaela a fost la el de pe data de 24 decembrie până pe data de 3 ianuarie, deși ar fi trebuit să meargă la el de pe data de 29 până pe data de 1 ianuarie, Ceea ce spune soțul meu sunt doar lucruri menite să mă discrediteze și să îmi facă rău din punct de vedere al imaginii, lucru pe care eu nu-l mai permit. Nimeni nu este obligat să fie supus la acest tir de insinuări.

Mai vreau să fac o precizare. În momentul în care am solicitat acest ordin de protecție nu am solicitat și asupra Mikaelei. Ceea ce înseamă că el va putea să își vadă fiica, chiar dacă se emite acest ordin de protecție.

Din respect pentru Mika nu vreau să comentez acest aspect. Sunt lucruri pe care foarte multă lume le știe. Și faptul că eu am tăcut din gură a fost doar pentru a salva o aparență care s-a întors împotriva noastră. Femeile din România trebuie să știe acest lucru. Să nu le fie frică și nu trebuie să plece capul. Și nu este normal ca o mamă să intervină între relația dintre tată și copil. Dar din nou spun că eu n-am făcut niciodată asta”, a declarat Iulia Albu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

(NU RATA: AM AFLAT CE SALARIU AVEA IULIA ALBU LA KANAL D, CÂND ERA JURAT LA „BRAVO, AI STIL!”. „O CAM DERANJA ȘI…”)

Iulia Albu a făcut declarații în exclusivitate pentru CANCAN.RO

”A început o vânătoare de vrăjitoare”

Propun să ieșim din delirium tremens pe care fostul meu soț încearcă să îl creeze opiniei publice. Obiectul cererii mele viza doar obținerea unui ordin de protecție în beneficiul meu, a cărui necesitate consider că a fost argumentată suficient. 

Acest ordin de protecție, așa cum este menționat explicit în plângerea penală pe care am făcut-o la Poliție în data de 06.11.2020 și reiterat în toate cererile ulterioare, nu o vizează pe fiica mea sau relația dintre ea și tatăl ei natural. Domnul Albu a început o vânătoare de vrăjitoare uitând că dânsul este singurul călare pe mătură.

(VEZI ȘI: CĂTĂLIN MĂRUŢĂ, SCANDAL MONSTRU CU IULIA ALBU ÎN DIRECT! S-A ENERVAT ŞI A LĂSAT-O SINGURĂ ÎN PLATOU)

Melodrama pe care încearcă să o creeze nu îl poate prinde atâta timp cât dânsul declară că «am divorțat din cauza unei găini» și cât timp susține că nu îi permit legături cu minora, deși el «uită» să o preia. Ca notă de final, domnul Albu primește trofeul «Fle(a)cul anului». Pentru etichetarea avocatei sale în toate postările, ducând conceptul de barter la un cu totul alt nivel. 

Justiția nu a consolidat astăzi nimic. Singură consolidare este cea a postamentului șubred al unui bărbat închipuit. Nu oricine poate purta cu stil o mătură, cu atât mai puțin cineva care stă cu ea sub bombeu”, a mai declarat Iulia Albu, la scurt timp după ce a aflat că a pierdut și ”apelul”.

Iulia Albu continuă disputa cu fostul soț, Mihai Albu

Decizia instanței

Respinge apelul, ca nefondat. Obligă apelanta la plata către intimat a sumei de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu de avocat. Definitivă. Pronuntată astăzi, 07.01.2021 prin punerea solutiei la dispozitia părtilor prin intermediul grefei instantei”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.