Iulia Albu, mesaj scris pe asfalt pentru vecinii săi. Care este primul lucru pe care îi vor vedea pe fereastră. FOTO

Publicat: 03/05/2020 | 11:15

Iulia Albu le-a transmis, duminică dimineață, un mesaj plin de optimism fanilor săi din mediul online, în plină pandemie de coronavirus.

Stilista a povestit că după ce sâmbătă seară a ieșit pentru prima oară din casă și, cu ajutorul fiicei sale, Mikaela, a scris cu cretă, în fața blocului, un mesaj pentru vecinii săi.

„Așa m-am trezit azi dimineața. Despre Mikaela nu vorbesc mult. Nu pentru ca nu am ce spune ci pentru ca mereu mi-am dorit sa îsi trăiască Copilăria departe de presa si televiziuni așa cum ne-am trăit-o si noi.

Aseară a ieșit după foarte mult timp afara. Si a considerat ca jumătate de ora sa scrie asta. Când am întrebat-o ce face mi-a răspuns simplu: Vreau ca toți vecinii noștri sa zâmbească mâine atunci când vor deschide fereastra.❤️”, a scris Iulia pe Facebook.

Așa m-am trezit azi dimineața. Despre Mikaela nu vorbesc mult. Nu pentru ca nu am ce spune ci pentru ca mereu mi-am…

Publicată de Iulia Albu pe Duminică, 3 mai 2020

„Scăpată” de pandemie

Iulia Albu căuta în februarie bonă fetița sa, Mikaela. Creatoarea de modă a scris pe pagina sa de Facebook care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele interesate, dar și ce salariu oferă. Dar, până la urmă situația a fost remediată până când criza provocată de noul coronavirus se va încheia.

Iată ce conținea anunțul

„Ajutor! Am nevoie de domnișoara/doamna pentru postul de bona pentru copil, câteodată si pentru mine. Fisa postului:
1. Obsesie pentru Curatenie si ordine care mie îmi lipsește total
2. Sa îți placa copiii, in caz ca ma hotărăsc sa mai fac încă unul, căci pe Mika nu ai cum sa nu o iubești din prima clipa.
3. Abilitați gătit mâncăruri tradiționale românești si negresa.
4. De preferat cu permis, sau deschidere spre a il obtine.
5. Locatia metrou Pipera, cu cât stai mai aproape cu atât mai bine”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.