Iulia Albu le face praf pe Antonia și Anda Adam. Ce a spus vedeta despre silicoanele lor: „Fiecare face cât îl duce…”

Publicat: 12/05/2021 | 09:33

Iulia Albu este o fire extrem de sinceră și nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba să-și spună părerile. Celebrul critic de modă le-a pus la zid pe Antonia și Anda Adam și a vorbit despre silicoanele artistelor, dar și despre ipostazele în care se afișează acestea în social media.

În cadrul unei emisiuni TV, Iulia Albu le-a luat în vizor pe Anda Adam și Antonia și a vorbit despre silcoanele celor două artiste.

Criticul de modă a afirmat că îi plac mai mult femeile fără implanturi mamare, însă a mărturisit că iubita lui Alex Velea chiar este o femeie frumoasă. Mai mult, Iulia Albu a vorbit și despre aparițiile celor două, în social media.

„Îmi place această zonă mult mai naturală a Antoniei. Mi se pare că i se potrivește foarte bine. Este o altă poziție decât normală, nu mă deranjează. Dacă făcea Anda Adam poza aceasta, nu ar fi arătat niciodată așa această imagine. Această imagine, nu ea. (…) Nu-mi plac nici silicoanele Antoniei. Hai că am spus-o! Nici ale Andei Adam… pentru că eu prefer femeile care nu au implant mamar. Asta este o părere personală. Să se simtă omul bine în pielea lui și să nu-și facă anumite lucruri care sunt inutile. E doar părerea mea. Voi puneți-vă ce vreți! Fiecare face cât poate și cât îl duce”,a spus Iulia Albu la o emisiune tv.

Iulia Albu a criticat-o pe Anda Adam

Iulia Albu a vorbit și despre aparițiile incendiare ale Andei Adam, din social media. Aceasta a comentat o fotografie postată de artistă în care apare îmbrăcată sexy și așezată pe plita din bucătărie.

„Aici e goală și tigaia și imaginea în partea de jos și bucătăria, în general, este goală. Nu știu de ce cineva s-ar pune cu f….. gol pe o plită ținând o tigaie goală în mână. Nu știu ce vrea să sugereze. Așa nu cred că vrea nimeni să se ducă la masă”, a mai spus Iulia Albu.

Sursă foto: Instagram