Iulia Albu l-a ”tamponat” pe Codin Maticiuc: ”Este un gest urât! Să nu fim ipocriți!”

Publicat: 04/05/2021 | 20:21

Iulia Albu l-a criticat pe Codin Maticiuc pentru postarea pe care a făcut-o, dar în special pentru mesajul inserat pe fotografie. Criticul de modă i-a sugerat să șteargă postarea și să ouna una decentă.

Codin Maticiuc avea să urce pe Instagram o fotografie. ”De 1 Mai mă voi îmbăta ca o servitoare”, a scris Codin Maticiuc pe o fotografie în care apare cu o sticlă de rose în față. Iar Iulia Albu, invitata lui Măruță, l-a tras de urechi. ”Ești penibil. Nu sunt de acord cu ce a scris. Cu servitoarea. E un loc de muncă. Este un gest urât. Suntem în anul 2021, să nu fim ipocriți. Ar fi drăguț din partea lui să șteargă acest mesaj, să-l înlocuiască”, a spus Iulia Albu. (CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU O FACE PRAF PE ANDREEA BĂNICĂ: „MI SE PARE JENANT … „)

”Și cum se îmbată o servitoare? Întreb pentru un prieten…”, ”O servitoare, în timpul serviciului nu bea (alcool)”, ”Oribil mesaj și jignitor. Rușine!”, au fost câteva reacții la postarea lui Codin.

Codin Maticiuc, tentat de o escapadă la mare

Înainte de 1 Mai, Codin Maticiuc testa terenul, pentru o escapadă la mare. ”Am auzit că s-au ridicat restricțiile la mare și mă mănâncă rău să bag un combo Loft-Nuba de 1 Mai. Păreri? Sau care mergeți?”, scria Maticiuc. ”Dacă stai bine cu nervii, te așteptăm la mare…la maaaree jaalee! Orașul este suuper aglomerat! Stai în trafic mai rău ca pe Valea Prahovei. Plaja-i un dezastru, străzile sunt în renovare…faci două ore din Mamaia până-n Năvodari … Foarte frumos”, i-a răspins un prieten.