Iulia Albu își caută bonă. Iată care sunt condițiile impuse de vedetă: ”De preferat să fie cu…”

Publicat: 14/02/2020 | 20:12

Iulia Albu își caută bonă! Nu doar pentru fetița ei ci și pentru… ea însăși! Vedeta a scris pe contul ei de Facebook toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cea care îi va călca pragul.

„Ajutor! Am nevoie de domnișoară/doamnă pentru postul de bonă pentru copil, câteodată și pentru mine ? 

Fișa postului: 

1. Obsesie pentru Curățenie și ordine care mie îmi lipsește total 

2. Să îți placă copiii, în caz că mă hotărăsc să mai fac încă unul, căci pe Mika nu ai cum să nu o iubești din prima clipă

3. Abilități gătit mâncăruri tradiționale românești și negresă

4. De preferat cu permis sau deschidere spre a îl obține

5. Locația metrou Pipera, cu cât stai mai aproape cu atât mai bine

Ofer contract de muncă și salariu negociabil. Te aștept cu drag, de preferat înainte să cadă dressingul pe mine”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Iulia Albu, influencer

Iulia Albu se ”vinde scump”! De-a lungul timpului, Iulia Albu a încercat și alt domeniu din ”câmpul muncii”. Așa se face că din vedetă TV și fashion-icon, ea s-a transformat în… influencer! Dar… Iulia Albu nu-și asociază numele cu orice brand. În negocierile pentru o campanie, onorariul Iuliei Albu începe de la 5.000 de euro pe postare. (CITEȘTE ȘI: DE AIA E UNICĂ! CUM A IEȘIT ÎMBRĂCATĂ DIN CASĂ IULIA ALBU, AZI-DIMINEAȚĂ, PRIN ZĂPEZILE DIN BUCUREȘTI)

“Proiectele mele pe YouTube au fost suținute de sponsori, au fost targhetate. Asta nu înseamnă că fac lucruri doar pentru a câștiga bani de la sponsori și nu fac asta din dragoste pentru publicul meu și din pasiune. Ba da, fac și din pasiune”, a mărturisit Iulia Albu pentru Libertatea.

Iulia Albu nu a avut încrederea în ea

Acum are încredere în sine și nu menajează pe nimeni, dar în trecut Iulia Albu nu era așa. Vedeta s-a destăinuit și a vorbit despre lucuri mai puțin știute din trecutul ei. (VEZI ȘI: IMAGINILE PE CARE TOATĂ LUMEA VOIA SĂ LE VADĂ: IULIA ALBU FĂRĂ HAINE! CUM ARATĂ, DE FAPT, TRUPUL EI)

”Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate.

Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult….Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva. Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine”, a mărturisit Iulia Albu pentru perfecte.ro.