Iulia Albu, ironizată și luată la mișto de Ioana Tufaru, din cauza unei ținute: „Mi-am pierdut cearșaful…să-l poarte sănătoasă”

Publicat: 17/01/2020 | 15:45

Iulia Albu, numită de foarte mulți oameni un adevărat fenomen al modei a stârnit, de curând, ironia Ioanei Tufaru. Fiica Andrei Călugăreanu a luat-o la mișto grav pe fosta soție a lui Mihai Albu. 

Ioana Tufaru este sinceră și nu se teme să-și expună în mod public, părerile. Asta a demonstrat tuturor celor care o urmăresc pe Facebook, după ce Iulia Albu a avut o apariție inedită într-o emisiune de televiziune. Fosta soție a lui Mihai Albu este cunoscută pentru stilul său excentric, dar și pentru imaginația de care dă dovadă, atunci când deschide dressingul.

Pentru cea mai recentă apariție TV pe care a avut-o, Iulia Albu a ales o rochie inedită, albă, cu volane supradimensionate, care nu avea cum să iasă în evidență. Ioanei Tufaru nu i-a plăcut deloc vestimentația fostei soții a lui Mihai Albu, iar pe contul său de Facebook a postat un mesaj ironic la adresa ei, dar și o fotografie cu Iulia, purtând rochia cu pricina.

”Mi-am pierdut cearsaful… Se pare că l-a găsit Iulia Albu!!! Să-l poarte sănătoasă, să fie la ea acolo!!!!”  a scris Ioana Tufaru, pe contul ei de Facebook.