Iulia Albu, gest controversat în ziua în care Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani. Fanii au reacționat: ”Iulia, ce naiba, te admir, am pretenții de la tine…”

Publicat: 29/01/2020 | 08:29

Este o nonconformistă și parcă ține cu tot dinadinsul să nu se dezmintă. Iulia Albu ”reușește” să stârnească din nou comentarii pro și contra după ce – chiar în ziua în care regretatul designer Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani – s-a decis să posteze pe pagina de socializare un mesaj care a da naștere multor reacții.

Răzvan Ciobanu a murit anul trecut, pe 29 aprilie, în urma unui teribil accident de circulație. Celebrul designer a fost înmormântat pe 2 mai 2019, la Cimitirul Progresul din București. Iulia Albu a stârnit și la vremea respectivă unele controverse, după ce – chiar în biserică – nu s-a sfiit să lanseze, în stilul caracteristic, unele ”săgeți”, ținând să precizeze că multe persoane aflate la funeraliile lui Răzvan Ciobanu au venit acolo doar pentru a obține mai multă audiență. „Din pacate, astazi, aici, se afla multe persoane care au venit sa bata un ultim cui (n. red. – în sicriul lui Răzvan Ciobanu). Sunt persoane venite aici doar sa beneficieze de un punct de rating”, a spus Iulia, în interiorul bisericii.

Acum, Iulia Albu i-a urat… ”La mulți ani!” lui Răzvan Ciobanu, iar foarte mulți dintre cei care i-au accesat pagina au fost de părere că o astfel de urare este inadecvată într-un astfel de context. ”La multi ani, dragul meu!”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Instagram.

Iulia Albu i-a luat prin surprindere pe fani

”Ce inseamna spiritul de turma, a scris Iulia la multi ani, si aproape toți s au trezit sa-l felicite pe mort, va dati seama ce penibil”, ”Să schimbI denumirea rubricii tale din marțea neagră în marțea fabuloasă a frumoasei fenomenalei Iuliei Albu ????????????????”, ”Omul e mort!/ Nu poți sa-i urezi unui om care nu mai este la mulți ani… Iulia, ce naiba, te admir , am pretenții de la tine/ Băi, ați înnebunit cu toții ???????? cum sa spui “La mulți ani” cuiva care a trecut in neființa ???? pe bune ???????? Odihna veșnica Razvane ????????????????/ Fereasca Dumnezeu… nu se mai spune ”La multi ani”, au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii paginii de Instagram a Iuliei Albu.

Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, în chiar a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina și-a continuat drumul pe câmp – aproximativ – 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci și, într-un final, autoturismul s-a izbit frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accident, designerul a încercat să trimită un mesaj te pe telefonul mobil. Ciobanu împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Acesta ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.