Iulia Albu este pregătită să devină din nou mămică! Câți copii își mai dorește vedeta. „Mă văd și adoptând unul”

Publicat: 23/06/2021 | 16:30

Iulia Albu a făcut câteva dezvăluiri din viața personală. Se pare că vedeta își dorește să devină din nou mămică și s-a gândit și la varianta de a adopta un copil. Cert este că designerul își mai dorește încă cel puțini doi copii.

Iulia Albu a fost invitată în cadrul podcast-ului realizat de Cătălin Măruță și a vorbit despre planurile de viitor. Vedeta a mărturisit că are o relație perfectă alături de Mihai Alexandru (Mike) și se pare că aceștia își doresc să își unească destinele în viitor și să își mărească familia. (CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU NU MAI VINE ÎN EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ! S-A AFLAT MOTIVUL)

Întrebată de Cătălin Măruță dacă se vede îmbrăcând din nou rochia de mireasă și devenind iar mamă, Iulia Albu nu a ezitat și a răspuns afirmativ.

„Mă văd îmbrăcată în rochia de mireasă și mă văd și mamă. Mă văd mamă de încă două ori, cel puțin. Mi-am făcut așa o socoteală, dacă fac tripleți… nu știu cum va funcționa asta. Se mai întâmplă și surprize în viață.”, a declarat Iulia Albu.

„Mă văd și adoptând unul”

Mai mult, Iulia Albu a mărturisit că de ceva timp se gândește și la posibilitatea a adopta un copil, însă are ceva temeri legate de această idee. Deși își dorește foarte mult, Iulia Albu se teme de faptul că fetița sau băiețelul pe care îl va aduce în familia sa nu se va integra complet.

„Să fii mamă nu înseamnă neapărat să fii mama biologică a unui copil. Mă văd și adoptând un copil. Îmi doresc foarte mult să fac asta, dar este foarte dificil. Așa, la nivel declarativ, e foarte simplu.

Este dificil să adopți un copil nu doar din punct de vedere legal. Este dificil să ai un copil adoptat și copii naturali, iar copiii naturali să-l trateze ca și când ar fi fratele lor. Este greu și frustrant pentru acel copil. Este o luptă foarte grea ca să reușești. Nu știu dacă voi reuși, dar îmi doresc”, a mai spus Iulia Albu.

(VEZI ȘI: IULIA ALBU, DECLARAȚII EMOȚIONANTE DESPRE IUBITUL EI: „ESTE OMUL LÂNGĂ CARE MĂ VĂD PENTRU TOT RESTUL VIEȚII”)

 

Sursa foto: Instagram