Iulia Albu, declarații emoționante despre iubitul ei: „Este omul lângă care mă văd pentru tot restul vieții”

Publicat: 20/06/2021 | 19:31

În ultimii ani, Iulia Albu a fost foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Astfel că multă vreme nu s-au știut foarte multe detalii despre bărbatul care reușește să o facă fericită pe Iulia, dar cum toate au început, iată că, acum, designer-ul a decis să spună lucrurilor pe nume. 

Invitată de Cătălin Măruță în podcast-ul pe care-l realizează, Iulia Albu a făcut declarații despre bărbatul pe care-l iubește. Potrivit acesteia, actualul partener este omul lângă care Iulia se vede trăind pentru tot restul vieții.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. „, a declarat Iulia Albu.

CITEȘTE ȘI IULIA ALBU, CARACTERIZARE CU DOUĂ TĂIȘURI PENTRU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ CE A VĂZUT-O ÎN COSTUME DE BAIE SEXY: “E IMAGINEA PE CARE ȘI-A CREAT-O”

Motivul pentru care a păstrat Iulia numele fostului soț

Și pentru că lucrurile merg atât de bine între cei doi, nu ar fi exclus ca în viitorul apropiat să auzim de o nouă nuntă în showbiz. În această situație se ridică un semn de întrebare, își va păstra numele de Albu sau îl va prelua pe cel al viitorului soț? Întrebată acest lucru de prezentatorul de la PRO, Iulia a omis să răspundă, însă a dat răspunsul unei alte întrebări: de ce a păstrat numele fostului soț.

„Măi, să știi că m-am gândit la chestia asta pentru că sunt foarte multe discuții, în general, de ce am păstrat numele, de ce nu am revenit la numele meu. Sincer, aș fi vrut să revin la numele meu, Vochița, un nume foarte frumos. Aș fi putut să-mi iau și un alt nume pentru că poți să faci asta, ar fi putut să mă cheme Iulia Roz Gri, pentru că așa aș fi fost doar eu Iulia Roz Gri. 

Dar, ca să clarificăm și acest subiect, da, am păstrat acest nume pentru a avea același nume cu Mikaela și nu doar din acest motiv, ci și din încă un motiv, care va face obiectul unei campanii care va fi făcută publică, cel mai probabil, în această toamnă. „, a mai spus Iulia.

VEZI ȘI IULIA ALBU A DAT DIN CASĂ! CE A SPUS DESPRE CRISTI BORCEA ȘI FAMILIA ACESTUIA? „NE-AM CERTAT FOARTE MULT”

Sursă foto: instagram.com